آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

سفر از پیش اعلام نشده مایک پمپئو به اربیل

مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه در سفری از پیش اعلام نشده به بغداد سفر و با محمد حلبوسی، رئيس پارلمان عراق دیدار کرد. رئیس کمیته روابط خارجی مجلس آمریکا نیز آقای پومپئو را در این سفر همراه می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۰ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 10
کد خبر: ۲۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر ؛ آقای پمپئو پس از ساعاتی توقف در بغداد این شهر را به مقصد اربیل ترک کرد.دفتر اطلاع‌رسانی ریاست پارلمان عراق نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که حلبوسی به همراه اعضای کمیسیون روابط خارجه پارلمان به محض ورودی وزیر خارجه آمریکا به بغداد از او استقبال کرد.

 

پیش‌تر گزارش‌هایی از دیدار احتمالی آقای پمپئو با عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق منتشر شده بود. آقای عبدالمهدی در این خصوص گفته بود که وزیر خارجه آمریکا نماینده یک کشور دوست با عراق است و «ما در مذاکرات با او درباره راهکارهای تعمیق همکاری در خصوص نحوه مبارزه با داعش صحبت خواهیم کرد.»

 

آقای پمپئو که برای سفری منطقه‌ای به خاورمیانه آمده است روز سه‌شنبه ۸ ژانویه در امان، پایتخت اردن از استمرار فشار بر داعش و ایران برای غلیه بر آنها خبر داد.

 

مایک پمپئو در این سفر قصد دارد دلخوری‌های حاصل از سفر دونالد ترامپ به عراق را هم برطرف کند، سفری که در آن ترامپ تنها به پایگاه نظامیان آمریکا در عراق رفت و بدون اینکه به بغداد سفر و با مقامات عراق دیدار کند این کشور را ترک کرد.

 

گفته می‌شود آقای پمپئو در این سفر در پی برطرف کردن نگرانی متحدان آمریکا از اظهارات دونالد ترامپ مبنی بر خروج این کشور از سوریه است.

 

پیش‌تر اعلام شده بود که مایک پمپئو به کشورهای اردن، مصر، قطر، امارات عربی متحده، عربستان سعودی، بحرین و کویت سفر می‌کند تا به متحدان منطقه‌ای آمریکا اطمینان دهد که ایالات متحده در حال ترک خاورمیانه نیست.

ارسال نظر
آخرین اخبار