اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات

حق ‌التدریس شاغلین و حقوق نیروهای خرید خدمتی آموزش و پرورش چگونه پرداخت می شود؟

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از هماهنگی با سازمان برنامه در رابطه با پرداخت حق‌ التدریس شاغلین و حقوق نیروهای خرید خدمتی آموزش و پرورش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 29
کد خبر: ۲۳۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ نحوه بکاگیری و پرداخت حقوق های نیرو های حق التدریس و خرید خدمتی آموزش و پرورش را می توان از بزرگترین چالش های این وزارتخانه نامید.

 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در این زمنیه اعلام کرد که طی هماهنگی‌هایی که با سازمان برنامه انجام دادیم و بر اساس دستورالعمل پرداخت حقوقی که سازمان برنامه و بودجه صادر کرده، حق‌التدریس شاغلین و حقوق نیروهای خرید خدمتی از مهر ماه به صورت ماهانه پرداخت می‌شود.

 

علی الهیار ترکمن در گفت‌وگو با ایسنا، درباره پرداخت ماهانه حق التدریس شاغلین و نیروهای خریدخدمات توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: ماه گذشته اخباری از رایزنی‌ با سازمان برنامه و بودجه منتشر شد که در راستای اجرای بند کاف تبصره ۱۲ قانون بودجه است. در این بند اشاره شده است که دستگاه‌های اجرایی باید تمام مواردی که ماهیت حقوق دارد را به صورت منظم و ماهانه همانند حقوق پرداخت کنند.

 

وی افزود: در آموزش و پرورش غیر از حقوق کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی چهارقلم دیگر ماهیت حقوق دارند که حق‌التدریس آزاد، حق‌التدریس شاغلین، حقوق نیروهای خرید خدمت و سرباز معلم‌ها را شامل می‌شود.

 

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از سال ۹۷ حقوق سرباز معلم‌ها و حق التدریس‌های آزاد را به صورت ماهانه پرداخت می‌کنیم و معوقه‌ای در این دو قلم نداشته‌ایم گفت: دو قلم حق‌التدریس شاغلین و نیروهای خرید خدمتی معوقه می‌شد که باید پرداخت آن طبق قانون به صورت ماهانه انجام می‌گرفت.

 

الهیار ترکمن ادامه داد: طی هماهنگی‌هایی که با سازمان برنامه انجام دادیم و بر اساس دستورالعمل پرداخت حقوقی که سازمان برنامه و بودجه صادر کرده، حقوق این دو گروه نیز از مهر ماه به صورت ماهانه پرداخت می‌شود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار