ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار

کاهش ۴.۵ میلیونی قیمت سکه در ۲ روز

کاهش ۴.۵ میلیونی قیمت سکه در ۲ روز کشتی آرای با تأکید بر کاهش ۴.۵ میلیونی قیمت سکه و ۲ هزار تومانی قیمت دلار، گفت: فعالان بازار با احتیاط عمل می کنند و دیگر کسی طلا نمی خرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 08
کد خبر: ۲۳۵۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد کشتی‌آرای درباره وضعیت بازار طلا و سکه در روز جاری، اظهار داشت: قیمت جهانی مجددا امروز با افزایش همراه شده ولی برخلاف این افزایش قیمت، قیمت ها در بازار طلا، سکه و ارز باتوجه به آغاز حراج طلا و سکه در مرکز مبادله، کاهشی شده است.

وی افزود: حباب سکه که تا 11 میلیون تومان بالا رفته بود به 6 میلیون و 700 هزار تومان کاهش یافته است؛ بخش اصلی کاهش قیمت سکه مربوط به تخلیه حباب سکه است که احتمالا در روزهای آینده هم ادامه خواهد داشت.

این فعال بازار طلا و جواهر با اشاره به کاهش 4.5 میلیونی قیمت سکه در دو روز گذشته، تصریح کرد: سکه که تا 46 میلیون تومان هم بالا رفته بود به 41 میلیون و 200 هزار تومان رسیده است؛ نیم سکه نیز 3 میلیون تومان، ربع سکه 2.8 میلیون تومان و سکه گرمی 1.7 میلیون تومان کاهش است.

باتوجه به کاهش قیمت ها در بازار طلا و سکه از التهاب و هیجان خرید نیز به شدت کاسته شده است، قیمت طلا هم اندکی حباب داشت که ناشی از افزایش خریدهای هیجانی بود ولی حباب طلا هم تخلیه شده است. قیمت طلا نیز از 3 میلیون و 680 هزار تومان به 3 میلیون و 530 هزار تومان کاهش یافته است.

او تأکید کرد: از دیروز معاملات کلان در بازار طلا متوقف شده است و فعالان بازار با احتیاط عمل می کنند. دیگر کسی نمی خرد و جو روانی موجب کاهش داد و ستدها شده است. این درحالی است که ابتدای هفته خیلی تب خرید بالا بود ولی الان کاهش یافته است. قیمت دلار هم حدود هزار تومان ارزان شده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار