جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

پیشنهاد آتش‌بس «سه‌مرحله‌ای» در غزه از سوی طرف‌های میانجی

پیشنهاد آتش‌بس «سه‌مرحله‌ای» در غزه از سوی طرف‌های میانجی شبکه الجزیره قطر امروز (دوشنبه) به نقل از منابع خود گزارش داد که طرف‌های میانجی در مذاکرات جاری قاهره با هدف پایان دادن به جنگ در نوار غزه، پیشنهاد آتش بس سه مرحله‌ای را مطرح کرده اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 08
کد خبر: ۲۳۵۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ این پیشنهاد شامل بازگشت آوارگان غیرنظامی و غیرمسلح به شمال نوار غزه، بدون اشاره به شمار آنهاست.

براساس پیشنهاد مذکور، رژیم صهیونیستی با بازگشایی خیابان الرشید و اتوبان سراسری شمالی جنوبی صلاح الدین در نوار غزه موافقت خواهد کرد و نیرو‌های این رژیم در فاصله ۵۰۰ متری این اتوبان مستقر خواهند شد.

مطابق یکی دیگر از بند‌های این توافق، روزانه ۵۰۰ کامیون کمک‌های بشردوستانه وارد نوار غزه از جمله منطقه شمال غزه خواهد شد.

طرح توافق مذکور همچنین شامل آزادی ۹۰۰ اسیر فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی در مرحله اول توافق خواهد بود که از جمله اسرا، ۱۰۰ اسیر محکوم به حبس ابد نیز آزاد خواهند شد.

بر پایه این گزارش، در مرحله دوم، کلیه اسرای صهیونیست آزاد خواهند شد و مذاکرات برقراری مجدد آتش بس دائمی به پایان خواهد رسید.

 گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

مخالفت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های این رژیم را سلب کرده است و شماری از اسرای صهیونیست بر اثر بمباران وحشیانه مناطق مختلف نوار غزه توسط رژیم تل آویو کشته شده اند. این امر باعث اعتراض گسترده خانواده‌های این اسرا در سرزمین‌های اشغالی شده است. در حالی که آن‌ها خواستار توافق با حماس برای آزادی اسرای صهیونیست هستند، بنیامین نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی می‌کند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار