انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد

ممانعت از ورود "اتوبوس‌های برقی" توسط فردی در وزارت کشور!

ممانعت از ورود رئیس شورای شهر تهران نسبت به ممانعت از ورود واگن‌های مترو و اتوبوسهای برقی وارداتی از چین به داخل کشور انتقاد کرد و گفت: متاسفانه فردی که در وزارت کشور مسئولیت دارد برای ورود واگن‌ها و اتوبوس‌ها چالش ایجاد کرده است!
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران صبح امروز پیش از آغاز دویست و بیست و ششمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران، با اشاره به دستور جلسات امروز شورای شهر تهران اظهار کرد: یک فوریت اصلاحیه حق‌الجلسه همکارانی که در کمیسیون‌های خارج از مجموعه شهرداری تهران شرکت می‌کنند، در جلسه امروز مورد بررسی قرار خواهد گرفت به طوری که این حق‌الجلسه از سال 92 تغییری نکرده و امروز یک فوریت آن مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.

 

وی تصریح کرد: اصلاحیه تعیین بهای خدمات فرهنگی و تفریحی از جمله باغ پرندگان از دیگر مواردی است که در جلسه امروز به آن پرداخته خواهد شد و در ادامه نیز عوارض ورودیه ماشین‌آلات به سازمان میادین مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در ادامه جلسه به بررسی پرونده باغات و نامگذاری چند معبر پرداخته خواهد شد.

 

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به پیشنهاداتی در ارتباط با خانه باغ‌ها تصریح کرد: تکلیف باغات که در مقیاس کوچک و بزرگ مشخص است و شهرداری تهران تلاشش براین است که این باغات را خریداری و به فضای عمومی تبدیل کند اما متاسفانه در خانه باغات شاهد هستیم که برخی از افراد در حال خشکاندن درختان هستند و به همین جهت پیشنهاداتی از سوی معاونت شهرسازی شهرداری تهران حدود 6 ماه پیش داده شده است و ما نیز در کمیسیون‌های شهرسازی خدمات شهری و حتی عمران پیشنهاداتی را برای این مسئله تهیه کرده‌ایم.

 

چمران همچنین در ارتباط با آماده‌سازی پایتخت در آستانه عید فطر گفت: قاعدتا مجموعه‌های مربوطه نیز از شب گذشته و امروز شهر را برای این مسئله آماده خواهند کرد.

 

وی در ارتباط با اظهارات فروزنده؛ معاون شهردار تهران مبنی بر ساخت 5 هتل در 5 بوستان پایتخت گفت: این مسئله تنها در حد یک ایده است و هنوز مصوبه ای مبنی بر اینکه در کدام بوستان‌ها هتل ساخته شود وجود ندارد، همانند شهربازی که قرار بود شهرداری تهران بسازد و حتی یک فوریت آن در صحن شورا تصویب شد اما در ادامه با چالش روبرو شد.

 

رئیس شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به ادامه‌دار بودن مشکلات ورود واگن‌ها و اتوبوس‌های برقی تصریح کرد: علی‌رغم اینکه قراردادهای این موارد از ماه‌ها پیش بسته شده اما متاسفانه ما در داخل کشور برای ورود واگن‌های مترو و اتوبوس‌ها با موانعی روبرو شده‌ایم.

 

چمران تصریح کرد: این موانع مربوط می‌شود به مجموعه وزارت کشور البته نه خود وزیر کشور بلکه زیرمجموعه‌های این وزارتخانه که جلوی ورود اتوبوس‌ها و واگن‌ها گرفته شده است و جالب است که فرد مسئول در وزارت کشور خود را کارفرما می‌داند و می‌گوید مطابق قانون جلوی این کار را گرفته است و قاعدتا این ممانعت و اختلال در ورود واگن‌های مترو و اتوبوس ضررش به مردم می‌رسد و نفعش به ... و این درحالی است که مردم هر روز مشکلاتی را در ارتباط با حوزه حمل و نقل عمومی دارند و امیدواریم این مسئله هرچه سریعتر برطرف شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار