سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است

طرح مجلس برای مدیریت بازار ارز

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: لازم است طرحی که به همراه جمعی از نمایندگان در ارتباط با مدیریت بازار ارز ارائه شده زودتر اعلام وصول و مورد رسیدگی قرار گیرد تا این موضوع مهم ساماندهی شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی عسگری نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش اخیر قیمت دلار و طلا ، اظهار کرد: باتوجه به نوسانات شدید در بازار ارز و سکه، باید موضوعات اقتصادی در اولویت رسیدگی مجلس قرار گیرد تا با کاهش وابستگی به دلار، بند ناف اقتصاد از اتصال به ارز که به یک سلاح و مهمات در جنگ اقتصادی تبدیل شده، قطع شود.

 

وی با اشاره به برخی از دستورکارهای غیر ضروری مجلس در شرایط فعلی، افزود: درخواست ما از هیأت رئیسه مجلس این است که باتوجه به التهاب نگران‌کننده قیمتها در ابتدای سال، موضوعات اقتصادی باید در اولویت رسیدگی قرار گیرد و از همین ابتدای سال با ریل‌گذاری مناسب، از نوساناتی که می‌تواند زندگی و معیشت مردم را تحت الشعاع قرار دهد، جلوگیری کنیم تا این تلاطم‌ها و التهابات پیاپی، زندگی عموم مردم را مورد هجمه و سختی بیش از این قرار ندهد.

 

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در همین راستا ادامه داد: موضوعات بسیار مهمی در نوبت رسیدگی قرار دارد مانند قانون مالیات بر عایدی سرمایه که باید با رفع ایرادات شورای نگهبان، زودتر نهایی شود تا بتوان از دلالی و سوداگری که با ایجاد تقاضای کاذب، باعث می‌گردد بازار ارز و سکه و نیز بازار خودرو و زمین به‌ هم بریزد، به صورت ریشه‌ای جلوگیری شود.

 

عسگری تاکید کرد: لازم است طرحی که به همراه جمعی از نمایندگان در ارتباط با مدیریت بازار ارز ارائه شده زودتر اعلام وصول و مورد رسیدگی قرار گیرد تا این موضوع مهم ساماندهی شود. امیدوارم این موارد مورد توجه جدی هیئت رئیسه قرار گیرد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار