ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پسکوف: واقعیت های ژئوپلیتیکی جدید درباره روسیه باید لحاظ شود

پسکوف: واقعیت های ژئوپلیتیکی جدید درباره روسیه باید لحاظ شود سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که واقعیت ژئوپلیتیک در مناقشه اوکراین تغییر کرده و این موضوع باید در نظر گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 10
کد خبر: ۲۳۵۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه بر لزوم همکاری سازنده با آمریکا در زمینه استفاده صلح آمیز از فضا تاکید کرد.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد که همکاری روسیه و آمریکا در زمینه استفاده صلح آمیز از فضا حائز اهمیت است.

 

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در جمع خبرنگاران تاکید کرد: در مورد استفاده صلح آمیز از فضا، همکاری (دو کشور) ادامه دارد و تعامل میان آنها مهم است.

 

دیمیتری پسکوف در واکنش به اظهارات «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد در مورد لزوم حفظ تمامیت ارضی، گفت که واقعیت های ژئوپلیتیک در مناقشه اوکراین تغییر کرده است و روسیه اکنون مناطق جدیدی در خود دارد.

 

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد: شما می دانید که در روسیه متفاوت است. روسیه بزرگتر شده است، چهار منطقه جدید دارد و این باید در نظر گرفته شود.

 

لازم به ذکر است که همه پرسی سال ۲۰۲۰ برای پیوستن ۴ منطقه دونتسک، زاپروژیا، خرسون و لوهانسک برگزار شد و پس از رأی موافق اکثریت قریب به اتفاق شرکت‌ کنندگان در این همه‌ پرسی، مناطق مذکور درخواست رسمی خود را برای پیوستن به روسیه ارائه کردند.

 

اوکراین و کشورهای غربی این همه پرسی را ساختگی و نامشروع خوانده‌ اند. الحاق این مناطق به روسیه بدان معنا است که مسکو ناحیه‌ ای به وسعت کشور پرتغال را به قلمرو خود اضافه خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار