معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم

پسکوف: آمریکا دیگر قادر به کنترل جهان نیست

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در سخنانی تاکید کرد آمریکا دیگر قادر به کنترل جهان به تنهایی نیست و نمی‌تواند جهان را در دستان خود نگه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت که آمریکا دیگر قادر به کنترل و تسلط بر کل جهان نیست و مراکز توسعه اقتصادی از غرب به جنوب شرق در حال حرکت است.

 

براساس گزارش آر تی، او با تاکید بر اینکه همه چیز به سمت چندقطبی شدن جهان پیش می‌رود، گفت: آمریکا دیگر نمی‌تواند جهان را با یک هژمونی به صورت تک قطبی تحت کنترل خود نگه دارد.

 

پسکوف با اشاره به اینکه جمعیت در شرق بیشتر است، افزود: مراکز توسعه، توسعه اقتصادی و سیاسی نیز از غرب به جنوب شرق زمین مهاجرت می‌کنند. او تاکید کرد:  اگر جمعیت بیشتری وجود داشته باشد، بازار بزرگتر و سرعت توسعه بیشتر خواهد بود.

 

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیشتر در سخنرانی خود در نشست عمومی مجمع بین المللی اقتصاد  در سن پترزبورگ تاکید کرد که مراکز توسعه جهانی در حال انتقال به قاره آسیا هستند و روسیه باید به آن نزدیکتر شود.

 

رئیس جمهور روسیه در ادامه گفت که روسیه قصد دارد تا شش سال دیگر وارد جمع ده کشور برتر از نظر حجم تحقیقات علمی و کارهای طراحی و تجربی شود. او با اشاره به پیشی گرفتن اقتصاد روسیه از ژاپن و آلمان از نظر برابری قدرت خرید و رسیدن به رتبه چهارم جهان تاکید کرد سایر کشورها نیز متوقف نمی شوند و پیشتازی روسیه باید تثبیت شود.

 

مجمع بین المللی اقتصادی سن پترزبورگ یکی از بزرگترین و مهم‌ترین رویداد‌های تجاری در جهان است. این مجمع بین المللی اقتصادی طی ۲۰۲۴ از ۵ تا ۸ ژوئن برگزار می‌شود که توسط بنیاد RosCongress سازماندهی شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار