نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم

پسکوف: آمریکا دیگر قادر به کنترل جهان نیست

پسکوف: آمریکا دیگر قادر به کنترل جهان نیست سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در سخنانی تاکید کرد آمریکا دیگر قادر به کنترل جهان به تنهایی نیست و نمی‌تواند جهان را در دستان خود نگه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت که آمریکا دیگر قادر به کنترل و تسلط بر کل جهان نیست و مراکز توسعه اقتصادی از غرب به جنوب شرق در حال حرکت است.

 

براساس گزارش آر تی، او با تاکید بر اینکه همه چیز به سمت چندقطبی شدن جهان پیش می‌رود، گفت: آمریکا دیگر نمی‌تواند جهان را با یک هژمونی به صورت تک قطبی تحت کنترل خود نگه دارد.

 

پسکوف با اشاره به اینکه جمعیت در شرق بیشتر است، افزود: مراکز توسعه، توسعه اقتصادی و سیاسی نیز از غرب به جنوب شرق زمین مهاجرت می‌کنند. او تاکید کرد:  اگر جمعیت بیشتری وجود داشته باشد، بازار بزرگتر و سرعت توسعه بیشتر خواهد بود.

 

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیشتر در سخنرانی خود در نشست عمومی مجمع بین المللی اقتصاد  در سن پترزبورگ تاکید کرد که مراکز توسعه جهانی در حال انتقال به قاره آسیا هستند و روسیه باید به آن نزدیکتر شود.

 

رئیس جمهور روسیه در ادامه گفت که روسیه قصد دارد تا شش سال دیگر وارد جمع ده کشور برتر از نظر حجم تحقیقات علمی و کارهای طراحی و تجربی شود. او با اشاره به پیشی گرفتن اقتصاد روسیه از ژاپن و آلمان از نظر برابری قدرت خرید و رسیدن به رتبه چهارم جهان تاکید کرد سایر کشورها نیز متوقف نمی شوند و پیشتازی روسیه باید تثبیت شود.

 

مجمع بین المللی اقتصادی سن پترزبورگ یکی از بزرگترین و مهم‌ترین رویداد‌های تجاری در جهان است. این مجمع بین المللی اقتصادی طی ۲۰۲۴ از ۵ تا ۸ ژوئن برگزار می‌شود که توسط بنیاد RosCongress سازماندهی شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha