عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

پسکوف: واقعیت های ژئوپلیتیکی جدید درباره روسیه باید لحاظ شود

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که واقعیت ژئوپلیتیک در مناقشه اوکراین تغییر کرده و این موضوع باید در نظر گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 10
کد خبر: ۲۳۵۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه بر لزوم همکاری سازنده با آمریکا در زمینه استفاده صلح آمیز از فضا تاکید کرد.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد که همکاری روسیه و آمریکا در زمینه استفاده صلح آمیز از فضا حائز اهمیت است.

 

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در جمع خبرنگاران تاکید کرد: در مورد استفاده صلح آمیز از فضا، همکاری (دو کشور) ادامه دارد و تعامل میان آنها مهم است.

 

دیمیتری پسکوف در واکنش به اظهارات «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد در مورد لزوم حفظ تمامیت ارضی، گفت که واقعیت های ژئوپلیتیک در مناقشه اوکراین تغییر کرده است و روسیه اکنون مناطق جدیدی در خود دارد.

 

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد: شما می دانید که در روسیه متفاوت است. روسیه بزرگتر شده است، چهار منطقه جدید دارد و این باید در نظر گرفته شود.

 

لازم به ذکر است که همه پرسی سال ۲۰۲۰ برای پیوستن ۴ منطقه دونتسک، زاپروژیا، خرسون و لوهانسک برگزار شد و پس از رأی موافق اکثریت قریب به اتفاق شرکت‌ کنندگان در این همه‌ پرسی، مناطق مذکور درخواست رسمی خود را برای پیوستن به روسیه ارائه کردند.

 

اوکراین و کشورهای غربی این همه پرسی را ساختگی و نامشروع خوانده‌ اند. الحاق این مناطق به روسیه بدان معنا است که مسکو ناحیه‌ ای به وسعت کشور پرتغال را به قلمرو خود اضافه خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار