لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

پیام معنادار قسام به اشغالگران غزه

قسام در پیامی گفته است که لحظه رویارویی که فرا برسد، اشغالگران همچون کودکان پا به فرار خواهند گذاشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 12
کد خبر: ۲۳۵۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس در تازه‌ترین پیام خود در رابطه با نبرد با اشغالگران صهیونیست در نوار غزه بیان کرد: «وقتی لحظه حقیقت و رویارویی فرا برسد، می‌بینی که آن‌ها (نظامیان اشغالگر اسرائیلی) همچون کودکان فرار کرده، فریاد می‌زنند و کمک می‌خواهند و مجاهدان ما آن‌ها را همچون مرغابی شکار می‌کنند.»

 

روز گذشته گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش حماس فلسطین تصاویری از عملیات بزرگ خود تحت عنوان «کمین ابرار» در منطقه الزنه در شرق خان یونس را منتشر کرد. این عملیات در روز ۲۷ ماه مبارک رمضان انجام شد.

 

صهیونیست‌ها از ابتدای جنگ تاکنون تحت سانسور نظامی شدید عمل کرده و گزارش‌های زیادی درباره دروغ‌گویی و پنهان‌کاری ارتش رژیم صهیونیستی در ارائه آمار تلفات خود وجود دارد.

 

انتشار اطلاعات مربوط به عملیات‌های مقاومت و تلفات ارتش صهیونیستی به ویژه تلفات جانی در جنگ غزه از ابتدا مشمول سانسور نظامی شدید قرار گرفته و رسانه‌های این رژیم حق ندارند اطلاعاتی درباره آمار کشته‌شدگان منتشر کنند. ارتش رژیم صهیونیستی همچنین از پخش کلیپ‌های مستندِ منتشر شده توسط گروه‌های مقاومت درباره عملیات‌های آنها در رسانه‌های اسرائیلی جلوگیری می‌کند.

 

همچنین گردان‌های المجاهدین از عملیات مشترکی خبر داد که با گردان‌های قسام علیه مواضع اشغالگران انجام داده است.

 

در جریان این عملیات، مبارزان المجاهدین و قسام با خمپاره مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را در جنوب غزه شهر غزه زیر آتش گرفتند.

 

از سوی دیگر رسانه صهیونیستی واللا به نقل از فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد: ایجاد منطقه حایل در یک کیلومتری غزه دشوار است.

 

این رسانه صهیونیست به نقل از فرماندهان ارتش این رژیم گزارش داد: حماس تلاش زیادی برای بازسازی توان نظامی خود برای انجام حمله در آینده، به کار بسته است.

 

یدیعوت آحارونوت نیز اعلام کرد: افسران ارتش اسرائیل بر این باورند که شکست حماس قبل از سال ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷ در خوشبیانه ترین حالت میسر نخواهد شد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار