واکنش پرتغال به توقیف کشتی مرتبط با اسرائیل با پرچم این کشور توسط ایران-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

واکنش پرتغال به توقیف کشتی مرتبط با اسرائیل با پرچم این کشور توسط ایران

دولت پرتغال در بیانیه‌ای اعلام کرد که در زمینه توقیف یک کشتی با پرچم این کشور و مرتبط با رژیم صهیونیستی در خلیج فارس توسط سپاه پاسداران با مقامات ایران در ارتباط است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 13
کد خبر: ۲۳۵۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت پرتغال روز شنبه اعلام کرد که پس از توقیف یک کشتی با پرچم این کشور توسط ایران صبح امروز در خلیج فارس با مقامات ایران در تماس است.

شبکه سی‌ان‌ان در این باره گزارش داد که کشتی ««ام‌اس‌سی‌آریز» (MSC Aries) تحت مالکیت شرکتی به نام زودیاک مریتایم مستقر در لندن است.

در بیانیه دولت پرتغال در این باره آمده است: گزارشی از حضور شهروندان پرتغالی بر عرشه این کشتی، چه در میان خدمه و چه فرماندهی آن دریافت نشده است.

شمار افرادی که روی عرشه این کشتی بوده‌اند، هنوز منتشر نشده است.

نیروی دریایی سپاه ظهر امروز یک کشتی باری مرتبط با رژیم صهیونیستی را در منطقه خلیج فارس توقیف کرد.

برخی منابع خبری مدعی شدند این کشتی باری با پرچم پرتغال فعالیت می‌کند و مرتبط با شرکت «زودیاک مریتایم» مستقر در لندن است که مالک آن یک میلیاردر اسراییلی به نام «ایال اُفر» است.

توقیف این کشتی در پی افزایش تنش‌ها در منطقه بر اثر حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری سفارت ایران در دمشق و بیم متحدان این رژیم از پاسخ تلافی‌جویانه ایران انجام شده است. /  ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر