نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟

شورای همکاری خلیج فارس خواستار خویشتن‌داری شد

جاسم محمد البدیوی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس امروز یکشنبه بر اهمیت خویشتن‌داری در تلاش برای حفظ امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی در سایه تحولات اخیر و شتابان خاورمیانه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 14
کد خبر: ۲۳۵۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در واکنش به پاسخ گسترده موشکی و پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه‌ای واکنش نشان داد. وی از همه طرف‌ها خواست که حداکثر خویشتنداری را برای جلوگیری از هر گونه تشدید بیشتر که ثبات منطقه و امنیت مردم آن را تهدید می کند، از خود نشان دهند.


بامداد امروز نیز وزارت خارجه عربستان سعودی ضمن ابراز نگرانی، خواستار خویشتن‌داری همه طرف‌ها شد تا «منطقه و ساکنان آن از خطرات جنگ در امان باشند».


به نوشته وبگاه «الخلیج آنلاین»، شورای همکاری امروز بر لزوم تلاش مشترک همه طرف‌ها و اتخاذ رویکرد دیپلماتیک به عنوان راهی موثر برای حل و فصل اختلافات و تضمین امنیت و ثبات منطقه تاکید کرد و از همه طرف‌های مسؤول خواست که به حفظ امنیت و صلح منطقه‌ای و جهانی پایبند باشند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار