اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است!

معاون سفارت ایران در کابل: تهران به دنبال ایجاد تعاملات منطقه‌ای با افغانستان است

معاون سفارت ایران در کابل در دیدار با معاون سیاسی حکومت سرپرست طالبان تاکید کرد که تهران به دنبال ایجاد تعاملات منطقه‌ای با افغانستان است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 15
کد خبر: ۲۳۶۳۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید حسن مرتضوی معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل صبح امروز با «مولوی عبدالکبیر» معاون سیاسی حکومت سرپرست افغانستان دیدار و گفتگو کرد.

مرتضوی در این دیدار با اشاره به افزایش تعاملات منطقه‌ای با محوریت افغانستان اظهار داشت: تهران تلاش‌های خود را برای تکمیل تعاملات منطقه‌ای با کابل بیش از پیش افزایش داده و در این زمینه اقدامات خوبی صورت پذیرفته است.

معاون سفارت کشورمان در کابل اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران فضایی برای حرکت علیه هیچ حکومت و کشور همسایه‌ای نیست و در مورد افغانستان نیز مجوزی برای فعالیت علیه این کشور وجود ندارد.

مولوی عبدالکبیر نیز با تشکر از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از مردم افغانستان، پاسخ تهران به رژیم صهیونیستی را دفاع مشروع برشمرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار