هشت کشور دیگر به اینستکس می‌پیوندند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز جزئیاتی از توافق احتمالی لبنان و اسرائیل منتشر کرد اطلاعیه سرکنسولگری ایران درباره حادثه دانشگاه فدرال کازان پوتین: درحال تولید انبوه سامانه موشکی اورشنیک هستیم فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای

هشت کشور دیگر به اینستکس می‌پیوندند

مشاور رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا از پیوستن هشت کشور دیگر به ساز و کار مالی اتحادیه اروپا برای داد و ستد مالی با ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 30
کد خبر: ۲۳۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشاور رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا دوشنبه بعد از ظهر به وقت تهران گفت که هشت کشور دیگر قصد دارند به ساز و کار مالی اتحادیه اروپا برای داد و ستد مالی با ایران بپیوندند.

 

بر اساس این گزارش، اتحادیه اروپا چند ماه پیش اعلام کرد برای مقابله با تحریم‌های آمریکا علیه ایران، قصد دارد یک کانال ویژه پرداخت مالی ایجاد کند که امکان ادامه همکاری اقتصادی با ایران را فراهم کند.

 

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از یک مشاور «فدریکا موگرینی» رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا نوشت که هشت کشور دیگر تصمیم گرفته‌اند به اینستکس بپیوندند.

 

«ناتالی توچی» مشاور ارشد فدریکا موگرینی که دوشنبه در نشست خبری در اندیشکده روسی «والدای» حضور داشت در این زمینه گفت : «غیر از فرانسه، آلمان و انگلیس که ایجاد این ساز و کار به ابتکار آن‌ها بود، هشت کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا تصمیم به پیوستن به اینستکس گرفتند. انتظار می‌رود دو کشور دیگر نیز به این ساز و کار مالی بپیوندند.»

 

طرح اولیه ایجاد این ساز و کار مالی از سوی «فرانسه»، «آلمان» و «انگلیس» مطرح شد. این ساز و کار مالی از ماه ژوئن (تیر) برای همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا عملیاتی شد.

 

اتحادیه اروپا با بیان اینکه خواهان ادامه اجرای توافق هسته‌ای با ایران است، گفته تلاش می‌کند تا ساز و کاری را برای تضمین ادامه فروش نفت ایران و ادامه روابط تجاری میان طرفین، ایجاد کند. (جزئیات بیشتر)

 

یک قانونگذار ارشد ایرانی چندی قبل گفت که اتحادیه اروپا موافقت کرده 15 میلیارد دلار به اینستکس اختصاص دهد.

 

دولت آمریکا 18 اردیبهشت 1397 به دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور و به بهانه‌های واهی و ادعاهای بی‌اساس علیه برنامه هسته‌ای ایران از توافق بین‌المللی برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به «برجام» خارج شده و تمام تحریم‌های هسته‌ای ذیل این توافق را در دو بازه ۹۰ و ۱۸۰ روزه مجددا اعمال کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار