هشت کشور دیگر به اینستکس می‌پیوندند-راهبرد معاصر
نتایج انتخابات ایالت فلوریدا امشب اعلام می‌شود نتانیاهو، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را برکنار کرد نخستین نتایج انتخابات مجلس سنای آمریکا اعلام شد | جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها صاحب چند کرسی شدند؟ + عکس این ۷ شهرستان در آمریکا نقش مهمی در نتایج انتخابات دارند ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت | ترامپ: به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد ترامپ برنامه‌هایش را در صورت شکست اعلام کرد | آشوب بزرگ در آمریکا در راه است؟ کمپین ترامپ: مشارکت در پنسیلوانیا تاریخی است ساعت پایان رای گیری در ایالت‌های مختلف آمریکا + عکس ستاد هریس: اوضاع رأی‌گیری امیدوارکننده است تاکنون ۸۲ میلیون نفر در رأی‌گیری زودهنگام در آمریکا شرکت کردند وزیر امور خارجه: به صهیونیست‌ها گفته بودیم که اراده ایران را آزمایش نکنند انفجار در فاصله چند کیلومتری خانه نتانیاهو عراقچی وارد اسلام‌آباد شد نظرسنجی بی‌بی‌سی: هریس ۴درصد از ترامپ پیش است مالزی: قطعنامه‌ای برای اخراج اسرائیل از سازمان ملل تدوین می‌کنیم

هشت کشور دیگر به اینستکس می‌پیوندند

مشاور رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا از پیوستن هشت کشور دیگر به ساز و کار مالی اتحادیه اروپا برای داد و ستد مالی با ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 30
کد خبر: ۲۳۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشاور رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا دوشنبه بعد از ظهر به وقت تهران گفت که هشت کشور دیگر قصد دارند به ساز و کار مالی اتحادیه اروپا برای داد و ستد مالی با ایران بپیوندند.

 

بر اساس این گزارش، اتحادیه اروپا چند ماه پیش اعلام کرد برای مقابله با تحریم‌های آمریکا علیه ایران، قصد دارد یک کانال ویژه پرداخت مالی ایجاد کند که امکان ادامه همکاری اقتصادی با ایران را فراهم کند.

 

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از یک مشاور «فدریکا موگرینی» رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا نوشت که هشت کشور دیگر تصمیم گرفته‌اند به اینستکس بپیوندند.

 

«ناتالی توچی» مشاور ارشد فدریکا موگرینی که دوشنبه در نشست خبری در اندیشکده روسی «والدای» حضور داشت در این زمینه گفت : «غیر از فرانسه، آلمان و انگلیس که ایجاد این ساز و کار به ابتکار آن‌ها بود، هشت کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا تصمیم به پیوستن به اینستکس گرفتند. انتظار می‌رود دو کشور دیگر نیز به این ساز و کار مالی بپیوندند.»

 

طرح اولیه ایجاد این ساز و کار مالی از سوی «فرانسه»، «آلمان» و «انگلیس» مطرح شد. این ساز و کار مالی از ماه ژوئن (تیر) برای همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا عملیاتی شد.

 

اتحادیه اروپا با بیان اینکه خواهان ادامه اجرای توافق هسته‌ای با ایران است، گفته تلاش می‌کند تا ساز و کاری را برای تضمین ادامه فروش نفت ایران و ادامه روابط تجاری میان طرفین، ایجاد کند. (جزئیات بیشتر)

 

یک قانونگذار ارشد ایرانی چندی قبل گفت که اتحادیه اروپا موافقت کرده 15 میلیارد دلار به اینستکس اختصاص دهد.

 

دولت آمریکا 18 اردیبهشت 1397 به دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور و به بهانه‌های واهی و ادعاهای بی‌اساس علیه برنامه هسته‌ای ایران از توافق بین‌المللی برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به «برجام» خارج شده و تمام تحریم‌های هسته‌ای ذیل این توافق را در دو بازه ۹۰ و ۱۸۰ روزه مجددا اعمال کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار