ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

هشت کشور دیگر به اینستکس می‌پیوندند

مشاور رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا از پیوستن هشت کشور دیگر به ساز و کار مالی اتحادیه اروپا برای داد و ستد مالی با ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 30
کد خبر: ۲۳۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشاور رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا دوشنبه بعد از ظهر به وقت تهران گفت که هشت کشور دیگر قصد دارند به ساز و کار مالی اتحادیه اروپا برای داد و ستد مالی با ایران بپیوندند.

 

بر اساس این گزارش، اتحادیه اروپا چند ماه پیش اعلام کرد برای مقابله با تحریم‌های آمریکا علیه ایران، قصد دارد یک کانال ویژه پرداخت مالی ایجاد کند که امکان ادامه همکاری اقتصادی با ایران را فراهم کند.

 

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از یک مشاور «فدریکا موگرینی» رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا نوشت که هشت کشور دیگر تصمیم گرفته‌اند به اینستکس بپیوندند.

 

«ناتالی توچی» مشاور ارشد فدریکا موگرینی که دوشنبه در نشست خبری در اندیشکده روسی «والدای» حضور داشت در این زمینه گفت : «غیر از فرانسه، آلمان و انگلیس که ایجاد این ساز و کار به ابتکار آن‌ها بود، هشت کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا تصمیم به پیوستن به اینستکس گرفتند. انتظار می‌رود دو کشور دیگر نیز به این ساز و کار مالی بپیوندند.»

 

طرح اولیه ایجاد این ساز و کار مالی از سوی «فرانسه»، «آلمان» و «انگلیس» مطرح شد. این ساز و کار مالی از ماه ژوئن (تیر) برای همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا عملیاتی شد.

 

اتحادیه اروپا با بیان اینکه خواهان ادامه اجرای توافق هسته‌ای با ایران است، گفته تلاش می‌کند تا ساز و کاری را برای تضمین ادامه فروش نفت ایران و ادامه روابط تجاری میان طرفین، ایجاد کند. (جزئیات بیشتر)

 

یک قانونگذار ارشد ایرانی چندی قبل گفت که اتحادیه اروپا موافقت کرده 15 میلیارد دلار به اینستکس اختصاص دهد.

 

دولت آمریکا 18 اردیبهشت 1397 به دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور و به بهانه‌های واهی و ادعاهای بی‌اساس علیه برنامه هسته‌ای ایران از توافق بین‌المللی برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به «برجام» خارج شده و تمام تحریم‌های هسته‌ای ذیل این توافق را در دو بازه ۹۰ و ۱۸۰ روزه مجددا اعمال کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار