ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پیروزی پرابوو در انتخابات ریاست جمهوری اندونزی تایید شد

پیروزی پرابوو در انتخابات ریاست جمهوری اندونزی تایید شد دادگاه عالی اندونزی به اختلافات درباره انتخابات برگزار شده در این کشور پایان داد و پیروزی «پرابوو سوبیانتو» را تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 22
کد خبر: ۲۳۷۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دادگاه اندونزی روز دوشنبه اتهامات مطرح شده از سوی ۲ نامزد بازنده انتخابات این کشور که به دنبال برگزاری مجدد انتخابات ریاست جمهوری بودند را رد کرد و به همه اختلافات انتخاباتی پایان داد.

دادگاه قانون اساسی اندونزی حکم داد که هیچ مدرکی دال بر تقلب سیستماتیک و «دخالت» جایگاه ریاست جمهوری در انتخابات وجود ندارد و اینکه نهاد‌های دولتی، مقامات منطقه‌ای و کمک‌های اجتماعی برای تحت تاثیر قرار دادن انتخابات در سومین دموکراسی بزرگ جهان بسیج شده اند، حقیقت ندارد.

تصمیمات دادگاه قانون اساسی اندونزی قطعی و لازم‌الاجرا است و هر ۲ نامزد انتخابات گفتند که به این حکم احترام خواهند گذاشت.

پرابوو ۷۲ ساله، قرار است در ماه اکتبر ۲۰۲۴ (آبان ۱۴۰۳) به قدرت برسد و جایگزین جوکو ویدودو رئیس جمهور بسیار محبوب، معروف به جوکووی شود.

نامزد‌های انتخابات اندونزی هر ۲ به طور جداگانه ادعا کرده بودند که دولت اندونزی به نفع پرابوو در انتخابات مداخله کرده است، آن‌ها همچنین شکایت کرده بودند که معاون پرابوو، پسر ۳۶ ساله رئیس جمهور فعلی، نباید اجازه شرکت در این انتخابات را می‌گرفت.

در دادگاه، آن‌ها به دنبال رد صلاحیت پرابوو بودند و استدلال می‌کردند که توزیع گسترده کمک‌های اجتماعی توسط دولت، از جمله توزیع برنج، پول نقد و کود در مناطق کلیدی، آرای انتخاباتی را به نفع او تغییر داده است.

دولت جوکو ویدودو و پرابوو این اتهامات را رد کردند. در طول جلسات دادگاه، اعضای کابینه تکذیب کردند که این کمک‌ها رای دهندگان را تحت تاثیر قرار داده است.

قاضیان دادگاه عالی اندونزی روز دوشنبه گفتند: هیچ مدرکی دال بر خویشاوندگرایی یا مداخله ریاست جمهوری در انتخابات اندونزی تصمیم وجود ندارد. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار