اس 400 پاتریوت را از دور خارج می کند-راهبرد معاصر
۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند اردوغان: از ثبات سوریه و حاکمیت آن بر سرزمین‌های خود حمایت می‌کنیم اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

اس 400 پاتریوت را از دور خارج می کند

پس از آنکه ترکیه خرید سامانه دفاعی اس 400 روسیه را به پاتریوت آمریکایی ترجیح داد، اکنون هندی ها نیز در پی خرید اس 400 هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۸ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 02
کد خبر: ۲۳۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سامانه زمین به هوای اس-۴۰۰ نسل جدید سیستم پدافند هوایی روسیه است که توسط «مرکز طراحی الماس» طراحی شده و به عنوان یک بهبود از خانواده پدافند هوایی اس-۳۰۰ به‌شمار می‌رود.

 

این سامانه زمین به هوا قابلیت‌های سیستم‌های دیگر از سری اس-۳۰۰ را به چالش می‌کشد و برد آن حداقل دو بار بیشتر از برد ام‌آی‌ام-۱۰۴پاتریوت آمریکایی است.

 

به گفته منابع روسی و دیگر کشورها، اس-۴۰۰ قادر به تشخیص ۱۰۰ هدف به‌طور هم‌زمان و درگیر شدن با ۱۲ هدف به‌طور هم‌زمان از محدوده ی ۴۰۰ کیلومتری است. این هدف‌ها می‌توانند از جمله انواع هواگرد، هواپیما، موشک‌های کروز و موشک‌های بالستیک باشند.

 

اس-۴۰۰ با داشتن قابلیت ۳ موشک مختلف، بسیار دوربرد ۴۰ان۶ (40N6)، دوربرد ۴۸ان۶ (48N6)، و موشک‌های با برد متوسط ۹ام۹۶ (9M96) قادر به پوشش کل عمل‌کرد مورد نیاز است. هر یک از این موشک‌ها دارای قابلیت‌های متفاوت است.

 

قابلیت های متعدد اس 400 موجب شده تا شماری از کشورهای منطقه استفاده از آن را سامانه آمریکایی پاتریوت ترجیح دهند.چند ماه پس از خرید این سامانه توسط ترکیه، اکنون هندی ها نیز نسبت به خرید آن چراغ سبز نشان داده اند.

 

به گزارش اسپوتنیک، وزیر امور خارجه هندوستان در خصوص خرید اس 400 از روسیه گفت: هند امیدوار است كه آمریكا درک کند كه چرا خرید سامانه های موشکی ضد هوایی S-400 روسی برای ما اینقدر مهم است.

 

وی در سخنرانی خود در مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی گفت: "هند در مورد خرید S-400 تصمیم گرفته است ، و ما این را با مقامات آمریكا مطرح كردیم. من تا حدودی به توانایی خود در قانع كردن آنها اطمینان دارم. امیدوارم كه آنها بدانند كه چرا این خرید برای ما واقعاً مهم است."

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا هند در پاسخ به خرید S-400 ، آمادگی تحریم های احتمالی ایالات متحده را دارد یا خیر؟ گفت: امیدواریم كه آمریكا درک کند كه چرا خرید سامانه های موشکی ضد هوایی S-400 روسیه برای ما اینقدر مهم است.

 

پیش از این ، وزیر خارجه هند قبل از دیدار با مایك پومپئو ، وزیر امور خارجه آمریكا در واشنگتن گفت كه هیچ كشوری در جهان از جمله ایالات متحده حق ندارد به هند اعلام کند كه آیا می تواند تجهیزات نظامی از روسیه بخرد یا خیر. وی تصریح کرد: موضوع تهیه تجهیزات نظامی و همچنین انتخاب فروشندگان همیشه "حق حاکمیت" هر کشوری است.

 

در اوایل اکتبر سال 2018 ، روسیه و هند قراردادی را برای عرضه سیستم های S-400 امضا کردند.

فشار اخیر آمریکایی ها بر ترکیه جهت خرید پاتریوت و ممانعت از خرید اس ۴۰۰ از سوی آنکارا با توجه به قابلیت های این پدافند صورت پذیرفته بود. با این حال و بر خلاف استقرار این دفاع موشکی در سعودی، این پدافند در مقابل حملات انصارالله به تاسیسات آرامکو خلع سلاح گردید.

 

وزیر امور خارجه آمریكا، مایك پومپئو در این باره توضیح داده كه چرا سیستم های پدافند هوایی عربستان سعودی از جمله پاتریوت آمریکایی نتوانستند جلوی حمله پهپادها به تاسیسات نفتی شرکت نفتی آرامکو را بگیرند.

 

به گزارش اسپوتنیک به نقل از آسوشیتدپرس، به گفته مایک پمپئو، بعضی اوقات سیستم های پدافند هوایی در سرتاسر جهان نتیجه متناقضی را نشان می دهند و حتی بهترین آنها همیشه اهداف را رهگیری نمی کنند. وزیر امور خارجه آمریكا تأكید كرد: "ما تلاش خواهیم كرد تا اطمینان حاصل شود كه چنین حملاتی دیگر موفقیت آمیز نباشد."

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار