یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

رسانه‌های عبری: اوضاع شمال خوب نیست/ حملات حزب‌الله پایانی ندارد

رسانه‌های عبری: اوضاع شمال خوب نیست/ حملات حزب‌الله پایانی ندارد رسانه‌های صهیونیستی با اعتراف به گستردگی حملات مقاومت لبنان علیه شمال فلسطین اشغالی، هم‌مرز لبنان، گزارش کردند ظاهرا پایانی برای این حملات وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۲۳۷۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ این رسانه‌ها امروز چهارشنبه با اشاره به حملات بی‌امان مقاومت لبنان که در حمایت و پشتیبانی از مقاومت فلسطین همچنان مواضع رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دهد، اذعان کردند به نظر می‌رسد در شمال فلسطین اشغالی پایانی در کار نیست، حل و فصل سیاسی بسیار دور است و هزاران صهیونیست همچنان خارج از خانه‌های خود هستند.

وبگاه شبکه المیادین نوشته در سایه حملات مقاومت لبنان، معضلات راهبردی در شمال وجود دارد و حزب‌الله در زمینه آگاهی و برچیدن اجتماع شهرک‌نشینان دستاورد بزرگی کسب کرده است.

رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند امروز چند فروند موشک ضد زره به سمت شهرک «آویویم» شلیک شد و به دو منزل مسکونی و یک خودرو اصابت کرد که آتش گرفت و خسارت وارد کرد.

در همین راستا، روزنامه «یسرائیل هیوم» نوشت رژیم صهیونیستی در شهرک‌های مرزی با لبنان حالت آماده باش اعلام کرده و راه‌های منتهی به آن‌ها را با احتمال پاسخ حزب‌الله به حملات اخیر تل‌آویو بست.

مناطق شمالی فلسطین اشغالی همچنان زیر آتش مقاومت لبنان است و حزب‌الله کمی پیشتر پایگاه صهیونیستی «الراهب» و «شومیرا» را هدف حمله قرار داد.

حزب‌الله همچنین در حمله به شهرک شلومی، یک منزل را به‌شکلی دقیق هدف گرفت و شهرک آویویم را به‌وسیله ۵ موشک مورد هدف قرار داد.

با توجه به حملات حزب‌الله، برق در شهرک مرگلیوت کماکان قطع است.

مقاومت لبنان اعلام کرده تا زمان توقف جنگ غزه در حمایت از مقاومت فلسطین همچنان مواضع رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دهد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار