البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد
عضو ارشد حماس:

اگر حمایت ایران نمی بود؛ اسرائیل رهبران حماس را یکی پس از دیگری ترور می کرد‎

اگر حمایت ایران نمی بود؛ اسرائیل رهبران حماس را یکی پس از دیگری ترور می کرد‎ یکی از اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی حماس گفت که ما به روابط خود با حزب الله وجمهوری اسلامی ایران افتخار می کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 02
کد خبر: ۲۳۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش سیاسی حماس که پس از تحولات سوریه روابط خود با دمشق را قطع کرد و روابطش با ایران نیز تا حدودی زیادی آسیب دید، در ماه های گذشته تلاش های گسترده ای برای تقویت روابط خود با ایران و همچنین سوریه انجام داده است.

 

"خلیل الحیه"روز سه شنبه در کنفرانس مطبوعاتی در غزه گفت: ایران و حزب الله حامی اصلی مقاومت فلسطین به شمار می آیند و ما به روابط خود با آنان افتخار می کنیم.

 

وی با بیان اینکه روابط حماس با ایران و حزب الله سبب از بین رفتن بعد طایفه ای در کشمکش منطقه ای شد، اظهار داشت: این روابط در تمام سطوح تاثیر مثبتی داشته است.

 

عضو جنبش حماس تصریح کرد: ما در تلاش برای حل اختلاف با تمام کشورها از جمله مصر و قطر بوده ایم اما در مورد سوریه اتفاق جدیدی نیفتاده است.

 

وی در مورد روابط با عربستان سعودی نیز گفت: پس از دستگیری تعدادی از فلسطینی ها از جمله اعضای ارشد جنبش حماس از سوی عربستان، ما تلاش کردیم از موضوع اختلاف با عربستان صحبتی نکنیم، اما بعد از اینکه تعداد افراد دستگیر شده از مرز 50 نفر فراتر رفت، مجبور شدیم این موضوع را اعلام کنیم.

 

الحیه به نقشه انزوای مقاومت اشاره کرد و گفت که حمایت ایران از مقاومت سبب ایجاد قدرت بازدارندگی شد و اگر این قدرت نبود اسرائیل بی شک رهبران حماس را یکی پس از دیگری ترور می کرد، اما اکنون منطقه به سمت احترام به گزینه مقاومت در حرکت است.

 

وی همچنین یادآورشد که راهپیمایی های بازگشت و شکست محاصره غزه موجب متوقف کردن قطار عادی سازی روابط با اسرائیل شد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار