گندمکاران خوشه‌ طلا دادند اما چیزی نگرفتند-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

گندمکاران خوشه‌ طلا دادند اما چیزی نگرفتند

طبق اعلام بنیاد ملی گندمکاران دولت پول گندمی که از کشاورزان خریداری کرده است را پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۲۳۸۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیاد ملی گندمکاران کشور علیقلی ایمانی می‌گوید که از ۷ فروردین امسال بیش از ۶۰۰ هزار تن گندم تحویل سیلوهای دولتی شده هنوز ریالی بابت بهای گندم پرداخت نشده است.


این میزان حدود نصف مصرف گندم کشور در یک ماه است.


پیش از این رئیس کمیسیون کشاورزی منابع طبیعی و آب مجلس شورای اسلامی خواستار تسریع دولت در پرداخت پول گندمکاران شده بود.


قبل از برداشت گندم، مسئولان وزارت جهاد کشاورزی قول داده بودند که امسال پرداخت پول خرید گندم از کشاورزان به موقع خواهد بود.


سالهای گذشته دلالان از پرداخت دیر هنگام پول گندمکاران، سوء استفاده کرده و گندم کشاورزان را می‌خریدند و گندم به جای سیلو دولتی از آنطرف مرزها سر در می‌آورد.


بنیاد ملی گندمکاران گفته است که امسال هم پرداخت دیر هنگام پول گندمکاران پای دلالان و واسطه‌ها را به بازار گندم باز کرده است این در حالی است که دولت مرتب به کشاورزان تاکید می‌کند که محصول خود را به سیلوهای دولتی تحویل دهند.



برخی کشاورزان می‌گویند زمانی که دلال و واسطه گندم کشاورز را نقدی و بعضا به قیمت بالایی خریداری می‌کند ترجیح می‌ دهند که به دلال بفروشند.



وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرده است که امسال بیش از 10 میلیون تن از کشاورزان خریداری کند که با قیمت تضمینی 17 هزار و 500 تومان هر کیلو گندم 175 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.



بانک کشاورزی، بانک عامل پرداخت پول گندمکاران کشور است اما سازمان برنامه و بودجه اعتبار می‌دهد./فارس

ارسال نظر