اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

گندمکاران خوشه‌ طلا دادند اما چیزی نگرفتند

طبق اعلام بنیاد ملی گندمکاران دولت پول گندمی که از کشاورزان خریداری کرده است را پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۲۳۸۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیاد ملی گندمکاران کشور علیقلی ایمانی می‌گوید که از ۷ فروردین امسال بیش از ۶۰۰ هزار تن گندم تحویل سیلوهای دولتی شده هنوز ریالی بابت بهای گندم پرداخت نشده است.


این میزان حدود نصف مصرف گندم کشور در یک ماه است.


پیش از این رئیس کمیسیون کشاورزی منابع طبیعی و آب مجلس شورای اسلامی خواستار تسریع دولت در پرداخت پول گندمکاران شده بود.


قبل از برداشت گندم، مسئولان وزارت جهاد کشاورزی قول داده بودند که امسال پرداخت پول خرید گندم از کشاورزان به موقع خواهد بود.


سالهای گذشته دلالان از پرداخت دیر هنگام پول گندمکاران، سوء استفاده کرده و گندم کشاورزان را می‌خریدند و گندم به جای سیلو دولتی از آنطرف مرزها سر در می‌آورد.


بنیاد ملی گندمکاران گفته است که امسال هم پرداخت دیر هنگام پول گندمکاران پای دلالان و واسطه‌ها را به بازار گندم باز کرده است این در حالی است که دولت مرتب به کشاورزان تاکید می‌کند که محصول خود را به سیلوهای دولتی تحویل دهند.



برخی کشاورزان می‌گویند زمانی که دلال و واسطه گندم کشاورز را نقدی و بعضا به قیمت بالایی خریداری می‌کند ترجیح می‌ دهند که به دلال بفروشند.



وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرده است که امسال بیش از 10 میلیون تن از کشاورزان خریداری کند که با قیمت تضمینی 17 هزار و 500 تومان هر کیلو گندم 175 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.



بانک کشاورزی، بانک عامل پرداخت پول گندمکاران کشور است اما سازمان برنامه و بودجه اعتبار می‌دهد./فارس

ارسال نظر