سوپرایز قلعه‌نویی در ترکیب ایران مقابل هند جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است ارتش یمن: در‌های جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد اسلامی: نظارت بازرسان آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شد عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند ببینید/ کولیوند: اولین بار پیکر مرحوم رئیسی را با پهپاد سپاه قدس پیدا کردیم؛ به دروغ گفتند پهپاد ترکیه بوده تهدید فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد سقوط شهردار اهواز از ارتفاع هنگام بازدید از یک پروژه عمرانی + جزییات تیم والیبال جوانان ایران قهرمان جهان شد/ متین حسینی بهترین والیبالیست جوان جهان جدایی وحید امیری از پرسپولیس چقدر برای باشگاه هزینه داشت؟

بازگشت استراماچونی به دفاع 4 نفره !

آندره استراماچونی در بازی با پرسپولیس، ذوب آهن و گل ریحان از آرایش دفاع 3 نفره استفاده کرده بود اما محرومیت پرتعداد بازیکنان دفاعی این تیم باعث می شود که او مجبور شود تغییراتی در آرایش تیمش به وجود بیاورد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 02
کد خبر: ۲۳۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ استقلال در بازی با گل گهر احتمالا مجبور است به دفاع 4 نفره برگردد.

آندره استراماچونی در بازی با پرسپولیس، ذوب آهن و گل ریحان از آرایش دفاع 3 نفره استفاده کرده بود اما محرومیت پرتعداد بازیکنان دفاعی این تیم باعث می شود که او مجبور شود تغییراتی در آرایش تیمش به وجود بیاورد.



استقلال برای بازی با گل گهر در هفته ششم لیگ برتر عارف غلامی و سیاوش یزدانی را به دلیل محرومیت را در اختیار ندارد و به طور مشخص استقلال در پست دفاع وسط تنها روزبه چشمی و محمد دانشگر را در لیست تیم خود می بیند.

 

با این شرایط باید انتظار داشت که استقلال در ترکیب خود از این دو بازیکن در پست دفاع وسط استفاده کند و وریا غفوری به عنوان دفاع راست و میلیچ یا زکی پور مدافعان چپ این تیم خواهند بود.

منبع: ورزش3

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار