کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران

تلاش‌های نافرجام برای برکناری سخنگوی دولت بایدن

به نوشته روزنامه نیویورک پست، دستیاران بایدن در پاییز ۲۰۲۳ در حال آماده سازی طرحی محرمانه برای برکناری کارین ژان پیر، سخنگوی مطبوعاتی دولت او بودند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۲۳۸۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه نیویورک پست به نقل از منابع آگاه نوشت: برخی دستیاران جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در پاییز ۲۰۲۳ در حال تدارک یک «کودتا در کاخ سفید «بودند. آنها قصد داشتند کارین ژان پیر، سخنگوی مطبوعاتی دولت او را برکنار کنند.

 

این نشریه تاکید می‌کند که ژان پیر اولین سخنگوی مطبوعاتی سیاه پوست کاخ سفید با گرایش جنسی غیر سنتی است.

 

به گفته یک منبع، آنیتا دان، همسر باب بائر، وکیل شخصی بایدن، که روزنامه او را «سرکرده کودتا»‌ی بخش ارتباطات کاخ سفید می‌نامد، با نمایندگان برجسته حزب دموکرات تماس گرفت تا ژان پیر را متقاعد کند که «زمان آن فرا رسیده است که برود.»

 

با این حال به نوشته نیویورک پست کاخ سفید در تلاش است تا "راهی زیبا" برای کارین بیابد تا از احتمال اخراج بر خلاف میل او جلوگیری کند.

 

به گفته وی، افشای اطلاعات مربوط به تدارک «کودتای نافرجام» احتمالاً وضعیت ناخوشایندی را ایجاد می‌کند، اما بعید است که منجر به خروج ژان پیر شود که می‌خواهد «در هر صورت» بماند.

 

کارین ژان پیر نه تنها اولین مقام بلندپایه دولتی با تبار هائیتی، بلکه اولین دبیر مطبوعاتی سیاه پوست کاخ سفید و در عین حال اولین مقام کاخ سفید با گرایش جنسی غیر سنتی در چنین مقام بالایی شد.

 

ژان پیر، ۴۵ ساله، بیش از دو دهه است که با دموکرات‌ها همکاری می‌کند. او پیش از این در دولت اوباما پست پایینی داشت و بایدن ژان پیر را از دفتر کامالا هریس، معاون فعلی رئیس جمهور ایالات متحده دریافت کرد.

 

قبل از آن، جن ساکی در سمت خود بود. بسیاری امیدوار بودند که کارین ژان پیر، که جایگزین جنیفر ساکی به عنوان سخنگوی کاخ سفید شد، به نحوی وضعیت را اصلاح کند. اما او انتظارات کسی را برآورده نکرد؛ و او توانست به عنوان "متخصصی که پاسخ سوالات را روی یک تکه کاغذ می‌خواند" شهرت پیدا کند. ژان پیر همچنین دوست دارد به سؤالاتی که به طور خاص توسط روزنامه نگاران مطرح می‌شود پاسخ دهد، چیزی مانند: "من چیزی در این مورد نشنیده ام. "/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار