عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

افزایش ۲ میلیون تومانی حقوق نیروهای خدمترسان مدارس

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: با اقدامات و مصوبات نمایندگان در سال جاری حقوق سرایداران و نیروهای خدمترسان مدارس ۲ میلیون تومان افزایش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۲۳۸۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اقدامات مجلس برای افزایش حقوق نیروهای خدماتی و سرایداران مدارس، اظهار کرد: حقوق سرایداران یا خدمتگزاران مدارس پایین است و لازم بود اقدامی در جهت افزایش حقوق آنها انجام شود.

 

وی افزود: اقداماتی از سوی اعضای کمیسیون آموزش برای افزایش دریافتی نیروهای خدمترسان مدارس انجام شد و در جریان بررسی لایحه هفتم، مصوبه‌ای در این لایحه نیز برای افزایش حقوق این قشر در نظر گرفته شد که دولت موظف است در سال جدید این موارد را اجرایی کند.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش با بیان اینکه با این مصوبات و اقدامات 2 میلیون تومان به حقوق سرایداران افزوده می‌شود که این میزان علاوه بر 20 درصد افزایش حقوق‌ها در سال جاری خواهد بود، بیان کرد: با پیگیری کمیسیون آموزش این موارد مورد توجه وزارت آموزش و پرورش و سازمان اداری و استخدامی قرار گرفت و طبق تصمیمات اتخاذ شده، افزایش دریافتی این قشر در سال جاری اعمال می‌شود و همچنین دولت موظف است که فوق‌العاده ویژه را هم برای آنها در نظر بگیرد.

 

حجت‌الاسلام فلاحی اظهار کرد: کمیسیون آموزش در تلاش است تا اقدامات بعدی برای ارتقاء شان و منزلت سرایداران و نیروهای خدمتگزار مدارس انجام شود./ تسنیم

ارسال نظر