اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

افزایش ۲ میلیون تومانی حقوق نیروهای خدمترسان مدارس

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: با اقدامات و مصوبات نمایندگان در سال جاری حقوق سرایداران و نیروهای خدمترسان مدارس ۲ میلیون تومان افزایش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۲۳۸۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اقدامات مجلس برای افزایش حقوق نیروهای خدماتی و سرایداران مدارس، اظهار کرد: حقوق سرایداران یا خدمتگزاران مدارس پایین است و لازم بود اقدامی در جهت افزایش حقوق آنها انجام شود.

 

وی افزود: اقداماتی از سوی اعضای کمیسیون آموزش برای افزایش دریافتی نیروهای خدمترسان مدارس انجام شد و در جریان بررسی لایحه هفتم، مصوبه‌ای در این لایحه نیز برای افزایش حقوق این قشر در نظر گرفته شد که دولت موظف است در سال جدید این موارد را اجرایی کند.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش با بیان اینکه با این مصوبات و اقدامات 2 میلیون تومان به حقوق سرایداران افزوده می‌شود که این میزان علاوه بر 20 درصد افزایش حقوق‌ها در سال جاری خواهد بود، بیان کرد: با پیگیری کمیسیون آموزش این موارد مورد توجه وزارت آموزش و پرورش و سازمان اداری و استخدامی قرار گرفت و طبق تصمیمات اتخاذ شده، افزایش دریافتی این قشر در سال جاری اعمال می‌شود و همچنین دولت موظف است که فوق‌العاده ویژه را هم برای آنها در نظر بگیرد.

 

حجت‌الاسلام فلاحی اظهار کرد: کمیسیون آموزش در تلاش است تا اقدامات بعدی برای ارتقاء شان و منزلت سرایداران و نیروهای خدمتگزار مدارس انجام شود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار