پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

افزایش ۲ میلیون تومانی حقوق نیروهای خدمترسان مدارس

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: با اقدامات و مصوبات نمایندگان در سال جاری حقوق سرایداران و نیروهای خدمترسان مدارس ۲ میلیون تومان افزایش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۲۳۸۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اقدامات مجلس برای افزایش حقوق نیروهای خدماتی و سرایداران مدارس، اظهار کرد: حقوق سرایداران یا خدمتگزاران مدارس پایین است و لازم بود اقدامی در جهت افزایش حقوق آنها انجام شود.

 

وی افزود: اقداماتی از سوی اعضای کمیسیون آموزش برای افزایش دریافتی نیروهای خدمترسان مدارس انجام شد و در جریان بررسی لایحه هفتم، مصوبه‌ای در این لایحه نیز برای افزایش حقوق این قشر در نظر گرفته شد که دولت موظف است در سال جدید این موارد را اجرایی کند.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش با بیان اینکه با این مصوبات و اقدامات 2 میلیون تومان به حقوق سرایداران افزوده می‌شود که این میزان علاوه بر 20 درصد افزایش حقوق‌ها در سال جاری خواهد بود، بیان کرد: با پیگیری کمیسیون آموزش این موارد مورد توجه وزارت آموزش و پرورش و سازمان اداری و استخدامی قرار گرفت و طبق تصمیمات اتخاذ شده، افزایش دریافتی این قشر در سال جاری اعمال می‌شود و همچنین دولت موظف است که فوق‌العاده ویژه را هم برای آنها در نظر بگیرد.

 

حجت‌الاسلام فلاحی اظهار کرد: کمیسیون آموزش در تلاش است تا اقدامات بعدی برای ارتقاء شان و منزلت سرایداران و نیروهای خدمتگزار مدارس انجام شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار