پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

افزایش ۲ میلیون تومانی حقوق نیروهای خدمترسان مدارس

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: با اقدامات و مصوبات نمایندگان در سال جاری حقوق سرایداران و نیروهای خدمترسان مدارس ۲ میلیون تومان افزایش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۲۳۸۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اقدامات مجلس برای افزایش حقوق نیروهای خدماتی و سرایداران مدارس، اظهار کرد: حقوق سرایداران یا خدمتگزاران مدارس پایین است و لازم بود اقدامی در جهت افزایش حقوق آنها انجام شود.

 

وی افزود: اقداماتی از سوی اعضای کمیسیون آموزش برای افزایش دریافتی نیروهای خدمترسان مدارس انجام شد و در جریان بررسی لایحه هفتم، مصوبه‌ای در این لایحه نیز برای افزایش حقوق این قشر در نظر گرفته شد که دولت موظف است در سال جدید این موارد را اجرایی کند.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش با بیان اینکه با این مصوبات و اقدامات 2 میلیون تومان به حقوق سرایداران افزوده می‌شود که این میزان علاوه بر 20 درصد افزایش حقوق‌ها در سال جاری خواهد بود، بیان کرد: با پیگیری کمیسیون آموزش این موارد مورد توجه وزارت آموزش و پرورش و سازمان اداری و استخدامی قرار گرفت و طبق تصمیمات اتخاذ شده، افزایش دریافتی این قشر در سال جاری اعمال می‌شود و همچنین دولت موظف است که فوق‌العاده ویژه را هم برای آنها در نظر بگیرد.

 

حجت‌الاسلام فلاحی اظهار کرد: کمیسیون آموزش در تلاش است تا اقدامات بعدی برای ارتقاء شان و منزلت سرایداران و نیروهای خدمتگزار مدارس انجام شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده