ساعت آزادی اسرای اسرائیلی مشخص شد غزه: پیکر ۱۰هزار شهید زیر آوار‌ها مدفون است انهدام هسته‌های حزب بعث عراق در ۱۴ استان مقام آمریکایی از احتمال دیدار ترامپ و شی خبر داد شهادت یک خبرنگار فلسطینی توسط گروهک‌های تبهکار در غزه اعتراض رسمی ایران به عمان در ماجرای آب معدنی‌های آلوده وارداتی درگیری‌های مسلحانه در غزه / شهادت پسر یکی از رهبران حماس و تعدادی از نیرو‌های امنیتی ایران به دعوت آمریکا از پزشکیان برای شرکت در اجلاس شرم الشیخ پاسخ منفی داد انصارالله خطاب به اسرائیل: انگشت ما همچنان بر روی ماشه است دفتر نتانیاهو: اسرائیل در اجلاس شرم الشیخ شرکت نمی‌کند طالبان: برای گفت‌و‌گو با پاکستان آماده‌ایم استقرار سامانه پدافند هوایی روسیه برای تامین امنیت اجلاس شرم الشیخ در ساحل دریای سرخ حماس در غزه عفو عمومی اعلام کرد؛ فرصت یک هفته‌ای به فریب خوردگان اسرائیل اسرائیل: آزادی اسرا ساعات اولیه صبح فردا آغاز می‌شود بیانیه وزارت دفاع افغانستان در مورد درگیری‌های مرزی با پاکستان

جانسون دوباره پارلمان را معلق می‌کند

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در حالی که کلاف سر در گم برگزیت در این کشور ادامه دارد، قصد دارد بار دیگر پارلمان انگلیس را معلق کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 02
کد خبر: ۲۳۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر نخست‌وزیری انگلیس اعلام کرد، نخست‌وزیر این کشور از ملکه درخواست می‌کند که از 16 تا 22 مهرماه پارلمان این کشور را تعلیق کند.

 

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در حالی که کلاف سر در گم برگزیت در این کشور ادامه دارد، قصد دارد بار دیگر پارلمان انگلیس را معلق کند.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، طبق بیانیه خانه شماره ۱۰ داونینگ استریت (دفتر نخست‌وزیر انگلیس)، بوریس جانسون نخست‌وزیر این کشور در نظر دارد که از ۱۶ تا ۲۲ مهرماه پارلمان این کشور را تعلیق کند.

 

در بیانیه دفتر نخست‌وزیر انگلیس آمده است که آقای جانسون از ملکه این کشور خواهد خواست که از هشتم تا چهاردهم اکتبر (۱۶ تا ۲۲ مهر) پارلمان انگلیس معلق شود.

 

درخواست دوباره نخست‌وزیر انگلیس برای تعلیق پارلمان این کشور در شرایطی مطرح می‌شود که او پیش از این علیرغم موفقیت در تعلیق پارلمان، با سد دیوان عالی انگلیس مواجه شده بود.

 

دوم مهرماه بود که دیوان عالی انگلیس با بیان اینکه اقدام نخست‌وزیر این کشور در تعلیق چند هفته‌ای پارلمان انگلیس، اقدامی غیرقانونی بوده، تعلیق پارلمان را لغو کرد.

 

«الیزابت دوم» ملکه انگلیس ششم شهریورماه درخواست جانسون برای تعلیق پنج هفته‌ای پارلمان این کشور تا ۱۴ اکتبر (۲۲ مهر) را تأیید کرده بود.

 

تعلیق پارلمان راه را برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بدون توافق دو طرف درباره برگزیت باز می‌گذاشت چرا که در این صورت قانونگذاران انگلیسی برای تصویب هرگونه مصوبه که دولت جانسون را از خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا بازمی‌داشت، زمان کافی نداشتند.

 

۳۱ اکتبر (۹ آبان ۱۳۹۸) مهلت انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا با و یا بدون توافق فرا خواهد رسید و جانسون تأکید کرده که تا این زمان، کشورش را از اتحادیه اروپا با توافق و یا بدون توافق خارج خواهد کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار