دبیرکل نجبا: بعد از ۳۰ سپتامبر جنازه اشغالگران را به آمریکا پس می‌فرستیم گزارش آژانس انرژی اتمی درباره راستی‌آزمایی در تأسیسات ایران بیانیه وزارت امور خارجه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران: نیرو‌های مسلح پایگاه‌های نظامی آمریکا را مورد ضربات دفاعی و کوبنده خود قرار دادند صدای انفجار در اردن و اصابت موشک به پایگاه آمریکا سنتکام حمله به خاک ایران را تأیید کرد پزشکیان در دیدار با پوتین: ایران در برابر تجاوزگری خواهد ایستاد/ روابط ایران-روسیه رو به توسعه است جزییات گزارش محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ذخایر اورانیوم ایران کشته شدن مقام ارشد بانک آمریکا در حمله با سلاح سرد در نیویورک سخنگوی وزارت خارجه: پیام عراقچی به فواد حسین ارتباطی با مذاکرات ایران و آمریکا نداشت واکنش حشد الشعبی به تخلیه مقرهایش به دنبال تشدید تنش میان آمریکا و ایران صدور بیانیه مشترک پیمان مکه در استانبول / جزییات یک نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت ارتش یمن تحرکات نظامی عربستان برای آغاز جنگ زمینی را ناکام گذاشت اوج وقاحت ترامپ: نفت ونزوئلا هدیه به مردم آمریکاست! افشای جزئیات تجارت ترامپ در بحبوحه جنگ تروریستی علیه ایران تنگه هرمز یقه صهیونیست‌ها را گرفت؛ سوخت در اسرائیل گران شد

وزیر خارجه فرانسه: حمله به رفح هیچ چیزی را حل نمی‌کند

وزیر خارجه فرانسه: حمله به رفح هیچ چیزی را حل نمی‌کند استفان سژورنه وزیر خارجه فرانسه سه‌شنبه به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی هشدار داد که حمله زمینی به رفح فکر بدی است و هیچ چیزی را حل نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۴ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۲۳۸۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع دیپلاتیک فرانسوی به رویترز گفت که سژورنه در دیدار با نتانیاهو اعلام کرد که حمله به رفح «فکر بدی است و ابهامات زیادی درباره مسائل بشردوستانه وجود دارد.

آمریکا نیز نسبت به حمله احتمالی اسرائیل به رفح ابراز نگرانی کرده و گفته که تاکنون طرح‌های این رژیم در مورد حمله به رفح را مشاهده نکرده است.

همچنین آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نسبت به حمله زمینی اسرائیل به رفح در غزه هشدار داد و اعلام کرد که عملیات نظامی در رفح «تأثیر مخربی بر فلسطینیان غزه» خواهد داشت.

گوترش گفت: همه اعضای شورای امنیت و بسیاری از دولت‌های دیگر به وضوح مخالفت خود را با چنین عملیاتی اعلام کرده‌اند. من از همه کسانی که بر اسرائیل نفوذ دارند می‌خواهم هر کاری که در توان دارند برای جلوگیری از این عملیات انجام دهند.

دبیر کل سازمان ملل متحد افزود که بیش از ۱.۲ میلیون نفر پس از فرار از بمباران اسرائیل در شمال غزه در رفح پناه گرفته‌اند.

نخست وزیر اسرائیل که با فشار‌های گسترده داخلی بویژه از سوی خانواده اسرای اسرائیلی برای مبادله اسیران با مقاومت فلسطین به جای ادامه جنگ روبرو است، در سخنانی از آغاز حمله زمینی به «رفح» در جنوب نوار غزه در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

وی گفت: تخلیه جمعیت از رفح در حال حاضر آغاز شده است و ورود به این منطقه به زودی انجام خواهد شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار