اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

پیش‌ بینی قیمت دلار ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت دلار روز چهارشنبه با نوسان کاهشی در کریدور ششم یک کانال عقب‌نشینی کرد. افت ۷۰۰ تومانی دلار ظن معامله‌گران درباره نوسانگیری بازارساز از دلار را تقویت کرده است. برخی از فعالان بازار ارز پیش‌بینی می‌کنند اسکناس دلار در روزهای آینده با سیگنال خبری کاهش پیدا کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۲۳۹۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصرغ قیمت دلار در پنجمین روز معاملاتی هفته با کاهش ۷۵۰ تومانی همراه شد. نوسان این اسکناس در کانال‌های ابتدایی کریدور ششم، معامله‌گران را محتاط کرده است. اسکناس آمریکایی روز چهارشنبه در پله هفتم کانال اول از کریدور ششم معامله شد.

 بررسی میدانی خبرنگار تجارت‌نیوز از بازار ارز نشان می‌دهد خرید و فروش در بازار پابرجاست؛ اما فشار فروش بیش از خرید دلار است. برخی معامله‌گران دست از مبادله کشیده‌اند و انتظار خبرهایی خوبی را می‌کشند که معاون بین‌الملل بانک مرکزی در خصوص آزادسازی برخی منابع ارزی مسدودشده ایران داد. فعالان بازار ارز معتقدند این بار سیاست‌گذار با سیگنال اخبار قصد ایجاد روند نزولی قیمت و برگشت دلار به کریدور پنجم را دارد.

 کارشناسان اقتصادی کف قیمت اسکناس دلار را در ماه‌های خرداد و تیر محدوده 58 هزار تومان عنوان و پیش‌بینی می‌کنند در صورتی که هفته آینده دلار در پله‌های ابتدایی کریدور ششم معامله شود، احتمال برگشت قیمت این اسکناس به کریدور پنجم بالاست.

 قیمت درهم روز چهارشنبه با کاهش ۱۸۰ تومانی بازگشایی شد و به کانال ۱۶ هزار تومانی برگشت. این اسکناس با رقم ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان بسته شد. قیمت تتر ۵۰۰ تومان کاهش یافت و با رقم ۶۲ هزار و ۴۰۰ تومان معامله شد.

قیمت پوند انگلیس نسبت به آخرین معامله روز سه‌شنبه هزار و ۴۰۰ تومان کاهش پیدا کرد و روی رقم ۷۷ هزار و ۱۰۰ تومانی ایستاد. یورو با یک پله کاهش و افت هزار و ۵۰۰ تومانی با رقم ۶۵ هزار و ۸۹۰ تومانی بسته شد.

 گفتنی است اسکناس و حواله دلار روز چهارشنبه تغییر قیمت پیدا نکرد. اسکناس دلار با رقم ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان و حواله دلار با رقم ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان عرضه شد./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر