به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار روز دوشنبه نوسان محدود ۵۰ تا ۱۰۰ تومانی داشت و در کف کریدور ششم و پله نخست این کریدور نوسان داشت.
بررسی بازار ارز حاکی از کاهش تقاضاست و این موضوع، ناشی از احتیاط معاملهگران برای خرید و فروش و امید به روند کاهشی قیمتها در روزهای آینده است. معاملهگران معتقدند بازار ارز همچنان با سیاست نهاد تصمیمگیر کنترل میشود و این روند رنج، بخشی از برنامه سیاستگذار برای بازار ارز است.
فعالان این بازار پیش بینی میکنند سیاستمدارها و بانکها طبق روال معمول این مواقع، بکوشند با انتشار اخبار و برخی اقدامات، نزول فصلی بازار را به حساب خود بگذارند. بانک مرکزی با چند مرحله فروش و حراج سکه، اخبار سیاسی در خصوص مذاکرات برجام و خبر گشایشهایی نظیر آزادسازی دلارهای بلوکهشده، سرعت شیب نزولی دلار را در روزهای آینده بیشتر میکند.
تحلیلگران بازارهای مالی معتقدند با وجود اینکه نهاد سیاستگذار تلاش میکند قیمت دلار را در محدودهای مشخص ثابت نگه دارد، اما تمایلی نیز به عقبنشینیهای بزرگ و شارپی قیمت ندارد.
قیمت درهم روز دوشنبه با افزایش ۵۰ تومانی با رقم ۱۶ هزار و ۷۲۰ تومان معامله شد. تتر روی رقم ۶۱ هزار و ۸۰۰ تومانی ایستاد و ۵۰۰ تومان رشد کرد.
قیمت پوند انگلیس با رشد هزار تومانی روی رقم ۷۷ هزار تومان بسته شد. یورو با رقم ۶۵ هزار و ۹۰۰ تومانی بسته شد و رشد ۷۰۰ تومانی پیدا کرد.
گفتنی است اسکناس و حواله دلار روز دوشنبه بیش از ۱۵۰ تومان افزایش قیمت پیدا کردند. اسکناس دلار با رقم ۴۴ هزار و ۵۸۸ تومان و حواله دلار با رقم ۴۱ هزار و ۶۳۲ تومان عرضه شد./تجارت نیوز