یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

حماس: تصمیم ترکیه برای توقف تعاملات تجاری با اسرائیل شجاعانه بود

حماس: تصمیم ترکیه برای توقف تعاملات تجاری با اسرائیل شجاعانه بود حماس تصمیم ترکیه برای توقف کامل روابط تجاری با رژیم اسرائیل را ستود و آن را تصمیمی شجاعانه خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۲۳۹۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، صبح امروز (جمعه)، با صدور بیانیه‌ای تصمیم ترکیه برای توقف داد و ستدهای بازرگانی با رژیم اسرائیل و پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی علیه این رژیم را ارج نهاد.


وزارت بازرگانی ترکیه، شامگاه پنجشنبه، اعلام کرد که تمام دادوستدهای بازرگانی خود با اسرائیل را تا زمان صدور مجوز ورود بدون محدودیت کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه متوقف خواهد کرد.

 

ترکیه همچنین روز چهارشنبه اعلام کرده بود که به شکایت آفریقای جنوبی از رژیم اسرائیل خواهد پیوست. آفریقای جنوبی پیشتر از رژیم اسرائیل به دلیل کشتار گروهی مردم فلسطین به دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت کرده بود.


حماس در بیانیه امروز خود اقدامات ترکیه را «تصمیمات شجاعانه» این کشور خواند و گفت که این گام «در راستا و بازتاب موضع حمایتی مردم ترکیه از مبارزات ملت ما و حق آزادی و تعیین سرنوشت آن‌هاست.»


جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در ادامه از کشورهای عربی و اسلامی خواست «تمام روابط خود با رژیم نازی صهیونیستی را قطع کنند و برای بازخواست این رژیم به علت ارتکاب جنایات سازمان‌یافته علیه کودکان و غیرنظامیان غزه تلاش نمایند.»


حملات لفظی مقامات ترکیه و رژیم اسرائیل اخیرا در پی تشدید حملات اسرائیل به غزه بالا گرفت.


«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه بارها در سخنرانی‌های خود «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل را به «هیلتر» تشبیه کرده و پیشتر گفته بود که او قصاب غزه است.


«یسرائیل کاتس» وزیر امور خارجه اسرائیل نیز اخیرا تصویری فتوشاپی از اردوغان منتشر کرد و گفت که او سودای احیای حکومت عثمانی را در ذهن می‌پروراند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار