سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

جیک سالیوان: اوکراین آماده حمله روسیه در تابستان است

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید در اظهاراتی با پیش‌بینی تداوم حملات نیرو‌های روسیه به اوکراین در سال جاری، گفت: کی‌یف آماده حمله مسکو در تابستان است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۴ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 06
کد خبر: ۲۳۹۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشاور امنیت ملی کاخ سفید در جمع خبرنگاران به تصویب کمک بیش از ۶۰ میلیارد دلاری جدید ایالات متحده به اوکراین اشاره کرد و افزود: بنا بر پیش‌بینی ما، حتی با تصویب این کمک نظامی به اوکراین ما همچنان شاهد پیشروی ارتش روسیه در خاک این کشور خواهیم بود چرا که هیچگاه نمی‌توان بلافاصله روند یک اتفاق را ۱۸۰ درجه برعکس کرد.

سالیوان در ادامه با بیان اینکه اوکراین قصد دارد پس از دریافت این کمک نظامی یک ضد حمله جدید را در سال ۲۰۲۵ با هدف بازپس‌گیری سرزمین‌های تحت تصرف روسیه آغاز کند، تاکید کرد:، اما این ضد حمله به کمک‌های مالی اضافی از کنگره و تائید کاخ سفید بستگی دارد.

به نوشته اوکراین اینفو، کنگره آمریکا در ۲۰ آوریل (اول اردیبهشت) لایحه‌ای را تصویب کرد که بیش از ۶۰ میلیارد دلار برای حمایت از اوکراین اختصاص می‌دهد که پس از تصویب سنا و با امضای جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، این لایحه به قانون تبدیل شد.

اندکی پس از آن، پنتاگون از ارسال بسته کمک نظامی جدید ایالات متحده به ارزش یک میلیارد دلار به اوکراین خبر داد که شامل گلوله‌های توپخانه، مهمات دفاع هوایی، موشک‌های ضد تانک و خودرو‌های زرهی بود.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا نیز در ۲۶ آوریل (۷ اردیبهشت)، از اختصاص ۶ میلیارد دلار برای خرید تسلیحات از پیمانکاران صنایع دفاعی ایالات متحده برای ارسال به اوکراین خبر داد.

کارین ژان پیر سخنگوی کاخ سفید هم در ۲۹ آوریل (۱۰ اردیبهشت) اظهار کرد که اوکراین سلاح‌ها و مهمات جدیدی را در قالب بخشی از بسته اخیر کمک نظامی واشنگتن به کی‌یف، دریافت کرده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار