دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پارلمان مصر: توافقنامه کمپ دیوید اجازه اقدام نظامی اسرائیل را در رفح نمی‌دهد

همزمان با تهدیدات رژیم صهیونیستی مبنی بر حمله زمینی به رفح، پارلمان مصر امروز (دوشنبه) تأکید کرد که این رژیم حق اقدام نظامی در رفح را ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 06
کد خبر: ۲۳۹۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر «احمد العوضی» رئیس کمیسیون دفاع و امنیت ملی در پارلمان مصر امروز تأکید کرد که امنیت ملی مصر، خط قرمز این کشور است.

العوضی گفت که مصر، رئیس جمهوری دارد که هرگز در حمایت از امنیت ملی کوتاهی نخواهد کرد و مساله فلسطین نیز در صدر اولویت قاهره است.

وی افزود: توافق صلح امضا شده بین قاهره و تل‌آویو (کمپ دیوید) به اسرائیل اجازه اقدام در منطقه مرزی بین نوار غزه و مصر به ویژه در محور صلاح الدین (فیلادلفیا) را نمی‌دهد مگر اینکه با موافقت مصر باشد. قاهره نیز طبق مفاد این توافقنامه صلح، تحت هیچ شرایطی اجازه ورود ارتش اسرائیل به مناطق غیر مجاز را نخواهد داد.

وی درباره هر گونه اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در رفح که به کشتار در این شهر و فلج شدن نوار غزه منجر می‌شود، هشدار داد.

رئیس کمیسیون دفاع و امنیت ملی پارلمان مصر همچنین بر حفظ صلح به منظور اجتناب از وقوع درگیری جدید در منطقه تأکید کرد و گفت که راه‌حل دو دولتی و تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس شرقی، بهترین راه‌حل برای پایان دادن به منازعه فلسطینی-اسرائیلی است.

همزمان با تهدید‌های مقامات صهیونیست برای حمله زمینی به شهر رفح در جنوب نوار غزه، ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز روند کوچاندن ساکنان منطقه شرقی این شهر به منطقه خان یونس خبر داد.

خبرگزاری «سما» به نقل از سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز این کوچ اجباری خبر داد که وی با انتشار ویدئویی، از ساکنان محله‌های شرقی این شهر از جمله الشوکه، السلام الجنینه، تبه زراع و البیوک خواست تا به منطقه خان یونس بروند.

بر اساس نقشه اعلام شده توسط سخنگوی ارتش اشغالگر اسرائیل، گذرگاه زمینی رفح در محدوده عملیات نظامی این رژیم خواهد بود.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: برای تشویق حرکت تدریجی غیرنظامیان در مناطق مشخصی از پیامک، مکالمات و اطلاعیه‌هایی استفاده خواهیم کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر