سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

سردار سلیمانی: فراهم کردن زمینه مشارکت ویژگی منحصر به‌فرد بسیج سازندگی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ویژگی منحصر به‌فرد بسیج سازندگی این است که عموم ملت می‌توانند در آن مشارکت و نقش‌آفرینی کنند، گفت: با ایجاد بسیج سازندگی، شرایطی از سوی مردم برای خدمت به مردم به وجود آمد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 06
کد خبر: ۲۳۹۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین عصر امروز دوشنبه (۱۷ اردیبهشت) طی سخنانی در گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی که به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی برگزار شده بود، اظهار کرد: در دوره‌ای که احساس می‌شد به یک مجموعه جهادی و بزرگ در کشور نیاز است، جوانانی به صورت داوطلبانه و در قالب «اردو‌های هجرت» به عرصه‌های خدمت و جهاد خدمت راهی شدند و هنگامی که گزارش این موضوع به محضر مقام معظم رهبری رسید، ایشان فرمان تشکیل بسیج سازندگی را ابلاغ کردند.
وی با بیان اینکه ویژگی منحصر به‌فرد بسیج سازندگی این است که عموم ملت می‌توانند در آن مشارکت و نقش‌آفرینی کنند، گفت: در واقع با ایجاد بسیج سازندگی، شرایطی از سوی مردم برای خدمت به مردم در جهت تحقق اهداف بلند و متعالی ملت بزرگ و تمدن‌ساز ایران اسلامی به وجود آمد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه هر فردی در هر جایگاهی که قرار دارد می‌تواند با تمسک به روحیه جهادی وارد عرصه جهاد خدمت شد، عنوان کرد: بسیج سازندگی، بستری مناسب، گسترده و ملی برای همه افراد و جوانانی است که دل در گرو تکامل نقشه انقلاب اسلامی در مسیر تحقق مردمسالاری اسلامی دارند.
سردار سلیمانی با بیان اینکه ما امروز در مرحله حساسی قرار داریم و باید در گام دوم انقلاب، نسخه دولت اسلامی و مردمسالاری دینی را تکامل ببخشیم، تصریح کرد: دشمن تمام قوای خود را برای جلوگیری از تکامل نسخه دولت اسلامی و مردمسالاری دینی در کشور ما، به کار گرفته است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بر خود لازم می‌دانم از سردار زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی که در ابعاد مختلف و از طریق هم‌افزایی با دستگاه‌ها و بخش‌های گوناگون، مسیر خدمت‌رسانی به مردم را طی می‌کنند، قدردانی کنم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار