سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید-راهبرد معاصر
ببینید/ گازمان را قطع کنید، تلفن‌تان را قطع می‌کنیم! / ماجرای درگیری عجیب ادارۀ گاز و مخابرات پردیس ماجرای کشف ۴ سر بریده در پارک‌های تهران داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول

سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر تاثیر مصرف ماست در تقویت سیستم ایمنی، گفت: ماست منبع غنی کلسیم، پتاسیم، ویتامین آ، ویتامین ب ۲، ویتامین ب ۱۲ و فسفر است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 07
کد خبر: ۲۳۹۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد اسماعیل زاده روز شنبه در ششمین روز از هفته پویش تغذیه سالم با محوریت افزایش مصرف لبنیات، با تاکید بر مصرف لبنیات برای بهبود سلامتی بدن، اظهار کرد: ماست یکی از محبوب‌ترین غذا‌های تخمیری در جهان به خصوص در خانواده‌های ایرانی است و به دلیل مزه و فواید سلامتی از مقبولیت گسترده‌ای در مصرف کنندگان برخوردار است و می‌توان از آن در کنار غذای اصلی و یا به عنوان میان وعده در طول روز استفاده کرد.

وی با بیان اینکه ماست منبع غنی کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین آ، ویتامین ب ۲ و ویتامین ب ۱۲ به شمار می‌رود، افزود: ماست می‌تواند پروتئین‌های با ارزش بیولوژیکی بالا و اسید‌های چرب ضروری را نیز فراهم کند؛ بنابراین، ماست یک غذای مغذی و یک حامل پروبیوتیک عالی است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ماست از تخمیر و اسیدی شدن شیر توسط باکتری‌های زنده، معمولاً لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوک ترموفیلوس تولید می‌شوند، این فرآیند منجر به یک محصول لبنی با افزایش ماندگاری می‌شود.

وی تصریح کرد: باید توجه داشت این باکتری‌ها منجر به افزایش فواید مغذی این ماده غذایی شده است، نتایج مطالعات نشان می‌دهد که مصرف ماست عملکرد سیستم ایمنی را از طریق وجود همین باکتری‌ها طی مکانیسم‌هایی در روده بهبود می‌بخشد، مواد فعال زیستی ماست با تعدیل میکروبیوتای روده، سد روده و ایمونوسیت‌ها در روده و سایر بافت‌ها بر سیستم ایمنی تأثیر می‌گذارند.

اسماعیل زاده اضافه کرد: مطالعات اپیدمیولوژیک نشان می‌دهند که افزایش مصرف ماست با کاهش نشانگر‌های زیستی در گردش التهاب مزمن مرتبط است. همچنین نشان می‌دهند مصرف ماست می‌تواند از عفونت جلوگیری کند و بیماری‌های گوارشی را بهبود بخشد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه ماست‌های غنی شده با ویتامین دی در تقویت سیستم ایمنی تاثیرگذار هستند، گفت: ویتامین دی به دلیل پتانسیل آن برای پیشگیری از بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا نیز مناسب است، لذا توصیه می‌شود، در کنار وعده‌های غذایی خود ماست مصرف کنید تا به تقویت سیستم ایمنی خود و سلامت دستگاه گوارش کمک کنید.

پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با هدف آگاهی بخشی آحاد جامعه درخصوص مصرف نمک تصفیه شده یُددار و افزایش مصرف لبنیات با شعار "انتخاب همه، نمک کم، اما تصفیه شده یُد دار" برای هفته اول و شعار "از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" برای هفته دوم، از تاریخ ۱ بهمن ماه آغاز شده و تا ۱۵ بهمن ماه سال جاری ادامه دارد. / سلامت نیوز

ارسال نظر