پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان

کاسه گدایی نتانیاهو برای تقابل با ایران

نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس در جمع قانونگذاران صهیونیست، ایران را یک چالش امنیتی بزرگ خواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 05
کد خبر: ۲۳۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نخست وزیر رژیم صهیونیستی به تازگی در جمع قانونگذاران صهیونیست میلیون‌ها دلار برای مقابله ایران تقاضا کرد.

 

 «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر (رژیم) اسرائیل در جمع قانونگذاران اسرائیل در کنست، «ایران» را چالش امنیتی بزرگ خواند.

 

وی در سخنان خود در حالی ایران را به حمله به تاسیسات نفتی عربستان متهم کرد که تهران بارها هرگونه دست داشتن در این ماجرا را رد کرده است.

 

نتانیاهو در حالی سرگرم مبارزه با رقبای سیاسی خود برای تشکیل کابینه و در اختیار گرفتن قدرت است که دادستان کل رژیم صهیونیستی هفته گذشته جلسه دادگاه مقدماتی وی را به اتهام رشوه، فساد مالی و سوء استفاده از قدرت را به مدت چهار روز به تعویق انداخت.

 

به نوشته اسپوتنیک، نتانیاهو در سخنان خود در کنست اظهار داشت، برای نبرد با تهدیدهای فزاینده ایران میلیاردها «شکل» (واحد پول رژیم اسرائیل) بودجه دفاعی نیاز است.

 

نتانیاهو در خصوص ایران گفت، ما با چالش امنیتی بزرگی مواجه هستیم که هفته به هفته شدت می‌یابد. این مسئله در دو ماه گذشته به ویژه چند هفته اخیر شدت یافته است.

 

این در حالی است که یک مقام نظامی ارشد رژیم صهیونیستی نیز هفته گذشته با اذعان به قدرت و توانمندی نظامی ایران، گفت تل‌آویو به مرحله خطرناکی در تقابل با ایران وارد شده است.

 

سرتیپ «درور شالوم» رئیس بخش تحقیقات در رکن اطلاعاتی ارتش رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه احتمال تقابل نظامی اسرائیل با ایران افزایش یافته است، گفت ایران «دشمنی بسیار پیچیده» است.

منبع: فارس

ارسال نظر