نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

19 هزار شهید و مجروح در راه بازگشت بزرگ

19 هزار شهید و مجروح در راه بازگشت بزرگ یک مرکز حقوق بشر در فلسطین اظهار داشته که از زمان آغاز راهپیمایی بازگشت بزرگ از سوی فلسطینی ها، قریب به 19 هزار تن در حملات صهیونیست ها شهید و مجروح شده اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 06
کد خبر: ۲۴۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تظاهرات روز سرزمین یا بازگشت بزرگ به سلسله اعتراض هایی اشاره دارد که از سال 2018 و در چهل و دومین سالگرد این مناسبت در فلسطین تا به امروز ادامه یافته است.

 

یک مرکز حقوق بشر فلسطینی شنبه شب اعلام کرد، از آغاز راهپیمایی بزرگ بازگشت، تاکنون ۳۲۶ فلسطینی به ضرب گلوله ارتش رژیم صهیونیستی شهید شدند.

 

به گزارش خبرگزاری "آناتولی"، مرکز حقوق بشر "المیزان" فلسطین در بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در اختیار آناتولی قرار گرفته است، در این تظاهرات‌ها همچنین ۱۸ هزار و ۴۶۰ فلسطینی دیگر زخمی شدند که ۹ هزار و ۲۴۳ تن از آنان به ضرب گلوله زحمی شدند.

 

از مجموع شهدا ۴۶ نفر کودک، ۲ نفر زن، ۹ نفر معلول، چهار پرستار و ۲ خبرنگار هستند. در میان زخمی شدگان نیز اسامی ۲ هزار کودک و ۱۸۴ زن دیده می شود.

 

این مرکز در بیانیه ای، تداوم حمله به شرکت کنندگان در راهپیمایی بزرگ بازگشت و استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از قوه قهریه بویژه علیه کودکان و زنان و نیز حمله به کادر پزشکی و روزنامه نگاران را محکوم کرد.

 

مرکز حقوق بشر المیزان اضافه کرد: سکوت مداوم جامعه جهانی و شانه خالی کردن از تعهدات قانونی شان، موجب شده است، رژیم صهیونیستی بدون هیچ ترسی، به ادامه کشتار فلسطینی‌ها ادامه دهد.

 

این مرکز حقوق بشری برای پایان دادن به نقض آشکار ارتش اشغالگر اسرائیل، خواستار اقدام فوری جامعه جهانی شد.

 

مرکز المیزان همچنین خواستار لغو مصونیت نیروها و رهبران صهیونیستی شد و از جامعه جهانی خواست، مقام های رژیم صهیونیستی که مظنون به نقض قوانین بین المللی هستند، تحت پیگرد قانونی قرار دهند.

 

این مرکز اعلام کرد، "علاء نزار عایش حمدان" جوان ۲۸ ساله فلسطینی آخرین فلسطینی است که دیروز (جمعه) در جریان راهپیمایی بزرگ بازگشت به شهادت رسید.

 

هفتادوهفتمین راهپیمایی‌های بزرگ بازگشت از ۳۰ مارس سال گذشته میلادی (۱۰ فروردین ۹۷)، جمعه هر هفته در طول نوار مرزی غزه با سرزمین‌های اشغالی در اعتراض به انتقال سفارت آمریکا به قدس و محاصره نوار غزه برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار