دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترکیه همچنان درگیر تبعات کودتای جولای 2016

دولت آنکارا مدعی است که اقدام به کودتا در این کشور توسط طرفداران گولن رهبر مخالفان دولت ترکیه و با دستور مستقیم وی، انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 11
کد خبر: ۲۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ از 52 نظامی دستگیر شده 42 نفر از آنان نظامیان شاغل هستند. در بین نظامیان دستگیرشده شماری از آنان دارای درجه سرهنگی هستند.


دستگیریها در چارچوب تحقیقاتی که از سوی سردادستان جمهوریت استان آدانا انجام می شود و به درخواست وی از سوی نیروهای مبارزه با جرایم سازمان یافته انجام شده است.


دولت آنکارا مدعی است که اقدام به کودتا در این کشور توسط طرفداران گولن رهبر مخالفان دولت ترکیه و با دستور مستقیم وی، انجام شده است.


بر اساس این ادعا، گولن با تشکیل گروهی موسوم به 'فتو' و با رخنه در تشکیلات قضایی، نظامی، آموزشی و ارکان دولتی، کودتای 15 جولای 2016(25 تیرماه سال 1395) را سازماندهی کرده است.


بر این اساس، دولت آنکارا چند روز پس از کودتای نافرجام با تصویب قانون وضع فوق العاده، برخورد با عوامل کودتا و گروه گولن را آغاز کرد.


گولن که از سوی دولت ترکیه متهم اصلی کودتای نافرجام 25 تیرماه سال 1395 است، این اتهام را رد کرده است.


وی بیش از 17 سال است که در ایالت پنسیلوانیای آمریکا ساکن بوده و استرداد او به ترکیه از خواسته های دولت اردوغان از دولت اوباما بود که با مخالفت وی مواجه و موجب تیره شدن روابط دو کشور شد.


مقامات ترکیه در دیدار با همتایان خود در دولت ترامپ هم هنوز نتوانسته اند گولن را به ترکیه بازگردانند و تاکنون هشت درخواست دولت آنکارا برای استراد گولن با پاسخ منفی مقام های واشنگتن روبرو شده است.

 
منبع: ایرنا
ارسال نظر
آخرین اخبار