غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ترکیه همچنان درگیر تبعات کودتای جولای 2016

دولت آنکارا مدعی است که اقدام به کودتا در این کشور توسط طرفداران گولن رهبر مخالفان دولت ترکیه و با دستور مستقیم وی، انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 11
کد خبر: ۲۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ از 52 نظامی دستگیر شده 42 نفر از آنان نظامیان شاغل هستند. در بین نظامیان دستگیرشده شماری از آنان دارای درجه سرهنگی هستند.


دستگیریها در چارچوب تحقیقاتی که از سوی سردادستان جمهوریت استان آدانا انجام می شود و به درخواست وی از سوی نیروهای مبارزه با جرایم سازمان یافته انجام شده است.


دولت آنکارا مدعی است که اقدام به کودتا در این کشور توسط طرفداران گولن رهبر مخالفان دولت ترکیه و با دستور مستقیم وی، انجام شده است.


بر اساس این ادعا، گولن با تشکیل گروهی موسوم به 'فتو' و با رخنه در تشکیلات قضایی، نظامی، آموزشی و ارکان دولتی، کودتای 15 جولای 2016(25 تیرماه سال 1395) را سازماندهی کرده است.


بر این اساس، دولت آنکارا چند روز پس از کودتای نافرجام با تصویب قانون وضع فوق العاده، برخورد با عوامل کودتا و گروه گولن را آغاز کرد.


گولن که از سوی دولت ترکیه متهم اصلی کودتای نافرجام 25 تیرماه سال 1395 است، این اتهام را رد کرده است.


وی بیش از 17 سال است که در ایالت پنسیلوانیای آمریکا ساکن بوده و استرداد او به ترکیه از خواسته های دولت اردوغان از دولت اوباما بود که با مخالفت وی مواجه و موجب تیره شدن روابط دو کشور شد.


مقامات ترکیه در دیدار با همتایان خود در دولت ترامپ هم هنوز نتوانسته اند گولن را به ترکیه بازگردانند و تاکنون هشت درخواست دولت آنکارا برای استراد گولن با پاسخ منفی مقام های واشنگتن روبرو شده است.

 
منبع: ایرنا
ارسال نظر