ترکیه همچنان درگیر تبعات کودتای جولای 2016-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

ترکیه همچنان درگیر تبعات کودتای جولای 2016

دولت آنکارا مدعی است که اقدام به کودتا در این کشور توسط طرفداران گولن رهبر مخالفان دولت ترکیه و با دستور مستقیم وی، انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 11
کد خبر: ۲۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ از 52 نظامی دستگیر شده 42 نفر از آنان نظامیان شاغل هستند. در بین نظامیان دستگیرشده شماری از آنان دارای درجه سرهنگی هستند.


دستگیریها در چارچوب تحقیقاتی که از سوی سردادستان جمهوریت استان آدانا انجام می شود و به درخواست وی از سوی نیروهای مبارزه با جرایم سازمان یافته انجام شده است.


دولت آنکارا مدعی است که اقدام به کودتا در این کشور توسط طرفداران گولن رهبر مخالفان دولت ترکیه و با دستور مستقیم وی، انجام شده است.


بر اساس این ادعا، گولن با تشکیل گروهی موسوم به 'فتو' و با رخنه در تشکیلات قضایی، نظامی، آموزشی و ارکان دولتی، کودتای 15 جولای 2016(25 تیرماه سال 1395) را سازماندهی کرده است.


بر این اساس، دولت آنکارا چند روز پس از کودتای نافرجام با تصویب قانون وضع فوق العاده، برخورد با عوامل کودتا و گروه گولن را آغاز کرد.


گولن که از سوی دولت ترکیه متهم اصلی کودتای نافرجام 25 تیرماه سال 1395 است، این اتهام را رد کرده است.


وی بیش از 17 سال است که در ایالت پنسیلوانیای آمریکا ساکن بوده و استرداد او به ترکیه از خواسته های دولت اردوغان از دولت اوباما بود که با مخالفت وی مواجه و موجب تیره شدن روابط دو کشور شد.


مقامات ترکیه در دیدار با همتایان خود در دولت ترامپ هم هنوز نتوانسته اند گولن را به ترکیه بازگردانند و تاکنون هشت درخواست دولت آنکارا برای استراد گولن با پاسخ منفی مقام های واشنگتن روبرو شده است.

 
منبع: ایرنا
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده