کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک همچنان قربانی می گیرد-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک همچنان قربانی می گیرد

افزایش 70درصدی جرائم فضای مجازی در تهران نشان از ضعف آموزش شهروان در خصوص نحوه کلاهبرداری های اینترنتی است. یکی از این روش ها ارسال پیامک و طرح فریب مالی است .
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۱ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 11
کد خبر: ۲۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی (رییس پلیس تهران بزرگ) با هشدار در خصوص افزایش کلاهبرداری به روش ارسال پیامک به افراد گفت: متاسفانه کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک افزایش پیدا کرده است و متاسفانه علیرغم تمام تذکرها و هشدارهایی که پلیس از طرق مختلف اعلام می‌کند، اما همانطور که گفتم کلاهبرداری از طریق پیامک و تماس تلفنی با افراد و اعلام برنده شدن در مسابقات افزایش پیدا کرده است.

 

وی ادامه داد: متاسفانه گاهی اوقات افرادی که دارای تحصیلات عالی نیز هستند قربانی این نوع کلاهبرداری‌ها می‌شوند، لذا تاکید می‌کنیم که افراد در موارد مشکوک پلیس را در جریان قرار دهند، چراکه پس از اینکه جرم صورت بگیرد کار برای قربانی سخت‌تر می‌شود.

 

رییس پلیس تهران بزرگ با اشاره به اقدامات پلیس برای مقابله با این جرائم در فضای مجازی تصریح کرد: براساس آمارها در تهران حدود ۷۰ درصد جرائم در فضای مجازی افزایش داشته است و لذا تاکید می‌کنیم مردم مراقبت‌هایشان را در فضای مجازی بیشتر کنند.

 

سردار رحیمی همچنین درباره خرید و فروش حیوانات حیات وحش در فضای مجازی گفت: جرائم مختلفی مانند خرید و فروش سلاح، خرید و فروش مواد مخدر، خرید و فروش دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی و خرید و فروش حیوانات حیات وحش در حوزه فضای مجازی در حال اتفاق است.

 

وی ادامه داد: پلیس فتا خرید و فروش حیوانات در حیات وحش را به صورت روزانه در فضای مجازی بررسی می‌کند و مواردی را که مربوط به پلیس‌های تخصصی دیگر است در اختیار آنها قرار داده و اقدامات لازم از سوی دیگر پلیس‌های تخصصی برای برخورد با این موارد انجام می‌شود.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار