ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

توضیحات کرملین در خصوص جایگزینی وزیر دفاع روسیه

کرملین در خصوص جایگزینی سرگئی شویگو اعلام کرد روسیه قصد تغییر رویکرد نظامی خود را ندارد و برای ایجاد تغییرات در برنامه‌ریزی بودجه وزارت دفاع این اقدام را انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در واکنش به جایگزینی سرگئی شویگو، وزیر دفاع این کشور با یک فرد غیرنظامی در کابینه جدید گفت که بودجه وزارت دفاع روسیه در حال حاضر به اندازه ۶.۷ درصد تولید ناخالص داخلی است. به گفته او این وضعیت «هنوز بحرانی نیست، اما نیاز به برخورد ویژه دارد». 

 

به گزارش اسپوتینک، پسکوف ادامه داد که در خصوص بخش نظامی، این انتصاب تغییری در مختصات فعلی ایجاد نمی‌کند. به گفته او «بخش نظامی همیشه در انحصار رئیس ستاد کل ارتش بوده است که به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد و هیچ تغییری در این زمینه پیش‌بینی نشده است».

 

سخنگوی کرملین اعلام کرد که بودجه وزارت دفاع روسیه در ماه‌های اخیر از ۳ درصد به ۶.۷ درصد تولید ناخالص داخلی رسیده است. این در حالی است که میانگین جهانی بودجه دفاعی در کشور‌های دنیا حدود ۲.۳ درصد تولید ناخالص داخلی است. 

 

گفتنی است، کرملین ساعتی پیش اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پیشنهاد جایگزینی سرگئی شویگو، وزیر دفاع را با «آندری بلوسف» مطرح کرده که سابقا معاون نخست وزیر بوده است. وی یک اقتصاددان غیر نظامی است که از سال ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۶ به عنوان محقق در موسسه ریاضی اقتصادی آکادمی علوم اتحاد جماهیر شوروی و سپس در موسسه پیش‌بینی اقتصادی آکادمی علوم روسیه مشغول به کار بود.

 

او در سال ۲۰۰۶ به عنوان معاون توسعه اقتصادی و بازرگانی وزارت کشور منصوب شد و دو سال بعد در جایگاه مدیر بخش مالی و اقتصادی دولت روسیه قرار گرفت.  بلوسوف در سال ۲۰۲۰ به عنوان معاون اول نخست وزیر انتخاب شد و از آن زمان تا کنون این سمت را بر عهده دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار