دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد

توضیحات کرملین در خصوص جایگزینی وزیر دفاع روسیه

کرملین در خصوص جایگزینی سرگئی شویگو اعلام کرد روسیه قصد تغییر رویکرد نظامی خود را ندارد و برای ایجاد تغییرات در برنامه‌ریزی بودجه وزارت دفاع این اقدام را انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در واکنش به جایگزینی سرگئی شویگو، وزیر دفاع این کشور با یک فرد غیرنظامی در کابینه جدید گفت که بودجه وزارت دفاع روسیه در حال حاضر به اندازه ۶.۷ درصد تولید ناخالص داخلی است. به گفته او این وضعیت «هنوز بحرانی نیست، اما نیاز به برخورد ویژه دارد». 

 

به گزارش اسپوتینک، پسکوف ادامه داد که در خصوص بخش نظامی، این انتصاب تغییری در مختصات فعلی ایجاد نمی‌کند. به گفته او «بخش نظامی همیشه در انحصار رئیس ستاد کل ارتش بوده است که به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد و هیچ تغییری در این زمینه پیش‌بینی نشده است».

 

سخنگوی کرملین اعلام کرد که بودجه وزارت دفاع روسیه در ماه‌های اخیر از ۳ درصد به ۶.۷ درصد تولید ناخالص داخلی رسیده است. این در حالی است که میانگین جهانی بودجه دفاعی در کشور‌های دنیا حدود ۲.۳ درصد تولید ناخالص داخلی است. 

 

گفتنی است، کرملین ساعتی پیش اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پیشنهاد جایگزینی سرگئی شویگو، وزیر دفاع را با «آندری بلوسف» مطرح کرده که سابقا معاون نخست وزیر بوده است. وی یک اقتصاددان غیر نظامی است که از سال ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۶ به عنوان محقق در موسسه ریاضی اقتصادی آکادمی علوم اتحاد جماهیر شوروی و سپس در موسسه پیش‌بینی اقتصادی آکادمی علوم روسیه مشغول به کار بود.

 

او در سال ۲۰۰۶ به عنوان معاون توسعه اقتصادی و بازرگانی وزارت کشور منصوب شد و دو سال بعد در جایگاه مدیر بخش مالی و اقتصادی دولت روسیه قرار گرفت.  بلوسوف در سال ۲۰۲۰ به عنوان معاون اول نخست وزیر انتخاب شد و از آن زمان تا کنون این سمت را بر عهده دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر