وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ کودکان مبتلا به «ام اس» زودتر پیر می‌شوند

مسئله جمعیت می‌تواند سوژه‌ای برای هنرمندان باشد

روح الامینی معتقد است: هنرمند باید حواسش جمع باشد که تقویم حوادث جامعه نشود اما هر موضوعی که در جامعه باعث اصلاح و هدایت افراد شود، قطعاً می‌تواند سوژه‌ای برای هنرمند باشد تا در جامعه خود اثرگذار باشد، مسئله جمعیت هم از این دست سوژه‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش های خانواده، رسانه، سازمان های مردم نهاد ، دستگاهای اجرایی، شرکت ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد. در همین راستا دکتر حسن روح الامین که به تازگی نشان درجه یک هنری دریافت کرده، در گفت وگو با خبرنگار ستاد خبری این رویداد ملی درباره اهمیت فعالیت هنرمندان در عرصه های اجتماعی چون مسئله جمعیت گفت: هر موضوعی که در جامعه باعث اصلاح و هدایت افراد شود، قطعاً می‌تواند سوژه‌ای برای هنرمند باشد تا در جامعه خود اثرگذار باشد، مسئله جمعیت هم از این دست سوژه‌ها است.

 

وی در ادامه افزود: منتها برخی سوژه های اجتماعی هستند که شاید جامعه را هم درگیر کنند اما نمی تواند باعث شود که یک هنرمند ایده ای به ذهنش برسد یا اینکه در جامعه ای اثری بگذارد، سوژه و موضوعی که باعث رشد جامعه شود می تواند مورد توجه هنرمند قرار بگیرد.

 

روح الامین اظهار داشت: حتی ما خیلی موضوعات مهم در جامعه داریم که نمی توانند به هنرمند ایده بدهند، این هم خیلی مهم است که چطور و چه زمانی و با چه شرایطی به هنرمند کاری پیشنهاد شود و یا اینکه چیزی به ذهن او برسد.

 

روح الامین اظهار داشت: هنرمند باید حواسش جمع باشد که تقویم حوادث جامعه نشود، مثلا فلان فردی در جایی زمین خورده یا بنزین گران شده، اینها ارزش و اهمیت خبری ندارند. برخی موضوعات مثل همین بحث جوانی جمعیت می توانند سوژه های خوبی برای هنرمندان باشند.

 

 علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار