طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد

فراخوان پلیس برای تعویض پلاک‌های سوخته و دارای نقص

رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور فراجا از فراخوان این پلیس برای تعویض پلاک‌های سوخته و دارای نقص در خوانایی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ علی محمدی درباره آن‌دسته از پلاک‌هایی که دارای تیرگی شده و اصطلاحا سوخته‌اند، گفت: در سال ۱۳۹۳ تعدادی پلاک صادر شد که بخشی از آنها دارای مشکلاتی در جنس بودند که این پلاک‌ها به مرور دچار سوختگی شدند. ما همان زمان فراخوانی زده و این پلاک‌ها را به شکل رایگان عوض کردیم. همچنین جنس این پلاک‌ها نیز عوض شد.

وی درباره خودرو‌هایی که همچنان دارای چنین پلاک‌هایی بوده و نسبت به تعویض آن اقدام نکرده‌اند، نیز گفت: آن دسته از خودرو‌هایی که سال ۹۳ پلاک بر رویشان نصب شده و دارای این مشکل هستند، باز هم می‌توانند به مراکز تعویض پلاک مراجعه کرده و نسبت به تعویض رایگان پلاک خود اقدام کنند. همچنین اگر در مواردی در سال‌های دیگر نیز پلاک چنین مشکلی داشته امکان تعویض رایگان آن وجود دارد.

رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور فراجا درباره آن‌دسته از پلاک‌هایی که عمدا از سوی مالک دچار سوختگی یا ناخوانایی شده‌اند، نیز گفت: اگر پلاکی هم بعد از سال ۹۳ نصب شده و افراد عمدا کاری کرده‌اند، امکان تعویض آن وجود دارد، اما دیگر این تعویض رایگان نخواهد بود. 

محمدی تاکید کرد که تاپایان همین ماه فرصت برای مراجعه به مراکز تعویض پلاک و تعویض پلاک‌های سوخته وجود دارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار