عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

خسارت ۲۱۰ میلیون دلاری به زیر ساخت‌های آب و فاضلاب غزه

خسارت ۲۱۰ میلیون دلاری به زیر ساخت‌های آب و فاضلاب غزه حملات رژیم اسرائیل به زیرساخت‌های آب و فاضلاب غزه ۲۱۰ میلیون دلار خسارت وارد کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس کمک رسانی آکسفام گزارش داد که ارزیابی‌های شرکت آب شهرداری‌های ساحلی (CMWU) نشان می‌دهد که حملات اسرائیل از ۷ اکتبر تاکنون دست کم ۲۱۰ میلیون دلار به سیستم‌های آب و فاضلاب غزه خسارت وارد کرده است. این شرکت بر اساس بررسی‌های میدانی و داده‌های جمع‌آوری‌شده از کارکنان خود در ۲۵ منطقه شهرداری این برآورد را به دست آورد.

 

مونتر شوبلاق، مدیر عامل CMWU، گفت: "کل سیستم‌های آبرسانی و مدیریت فاضلاب در حال فروپاشی کامل هستند، زیرا خسارت بسیار گسترده است."

 

وی ادامه داد: هیچ نیرویی برای راه اندازی چاه‌های آب، آب شیرین کن‌ها و تصفیه خانه‌های باقیمانده فاضلاب وجود ندارد و فاضلاب سرریز شده است. ما تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم، اما وضعیت ناامیدکننده است.»


آکسفام می‌گوید غزه در آستانه شیوع اپیدمی مرگبار است

این نهاد جهانی زنگ خطر شیوع بیماری‌های مرگبار در غزه را به صدا درآورده است و می‌گوید که تهاجم رژیم اسرائیل به رفح "ترکیب کشنده‌ای از ازدحام بیش از حد جمعیت، فاضلاب و گرسنگی" است.

 

کارکنان آکسفام در غزه انبوهی از زباله‌های انسانی و رودخانه‌های فاضلاب را در خیابان‌ها توصیف می‌کنند. آنها گفتند که مردم نیز آب کثیف می‌نوشند در حالی که کودکان توسط حشرات در اطراف فاضلاب گزیده می‌شوند. این موسسه خیریه هشدار داد که همه اینها شرایط را برای شیوع بیماری‌های همه گیر از جمله هپاتیت A و وبا فراهم می‌کند.

 

در این بیانیه آمده است که این وضعیت با تهاجم رژیم اسرائیل به رفح بدتر شده است.

 

سالی ابی خلیل، مدیر خاورمیانه آکسفام، گفت: «حمله نظامی اسرائیل به رفح می‌تواند ویرانگر باشد، نه تنها به دلیل خطر تلفات گسترده غیرنظامیان، بلکه به دلیل عواقب تعداد زیادی از مردم که مجبور به جابه‌جایی می‌شوند.»/ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار