سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

۱۲۱ قرارداد با کشورهای خارجی در حال عملیاتی شدن است

۱۲۱ قرارداد با کشورهای خارجی در حال عملیاتی شدن است در جلسه پیگیری طرح ها و پروژه های مشترک همکاری با کشورهای خارجی اعلام شد، در ۸۰۰ مذاکره انجام شده با سران کشورهای خارجی تاکنون ۲۵۰ تفاهم نامه،‌ ۱۷۶ توافق نامه و ۱۲۱ قرارداد در حال اجرایی و عملیاتی شدن است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد مخبر»معاون اول رئیس جمهور در این جلسه که معاونین وزارتخانه های مربوطه حضور داشتند، با اشاره به موفقیت سیاست خارجی دولت سیزدهم در گسترش ارتباطات و دیپلماسی بین المللی تأکید کرد: در این دولت با کشورهای همسو،‌ همسایگان و مستقل روابط بسیار مستحکمی برقرارشده است و همچنین عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمانهای مهم بین المللی امکانات و ظرفیت های فوق العاده ای است که باید وزارتخانه های ذیربط تفاهم ها،‌ توافق ها و قراردادهای سفرهای خارجی رئیس جمهور را پیگیری و عملیاتی نمایند.

معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد: یک طرف مهم مذاکرات رئیس جمهور و مقامات دولتی با سران سایر کشورها،‌ دستگاه های اجرایی و وزارتخانه ها هستند که معاونین مربوطه برای پیگیری طرح ها و پروژه های مشترک همکاری با کشورهای خارجی مسئولیت جداگانه و ویژه ای برای عملیاتی شدن توافقات صورت گرفته با کشورها را دارند.

مخبر از معاونین وزارتخانه های پیگیر طرح های مشترک همکاری با کشورهای خارجی خواست تا ظرف ده روز آینده در یک برنامه عملیاتی زمانبندی شده تمامی توافق ها،‌ تفاهم ها و قراردادها پیاده سازی و تدوین و براساس آن گزارش عملکرد ماهانه ارائه شود.

در این جلسه اعلام شد، در ۸۰۰ مذاکره انجام شده با سران کشورهای خارجی تاکنون ۲۵۰ تفاهم نامه،‌ ۱۷۶ توافق نامه و ۱۲۱ قرارداد در حال اجرایی و عملیاتی شدن است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار