آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر

سنتکام از حرکت کامیون‌های کمک‌رسان از اسکله موقت به غزه خبر داد

سنتکام اعلام کرد: کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه از اسکله موقت جدید که با بودجه ایالات متحده در سواحل غزه ساخته شده است، حرکت به سمت غزه را آغاز کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 17
کد خبر: ۲۴۱۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) دیروز چهارشنبه اعلام کرد که اسکله موقت با هدف کمک به ارسال کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان فلسطینی در ساحل غزه تکمیل شده و آماده است.

 

سنتکام بار دیگر تاکید کرد که در راستای راه اندازی این اسکله هیچ نیروی آمریکایی وارد غزه نشد. 

 

پیش از این، رسانه‌های آمریکایی از عملیاتی شدن اسکله موقت که توسط آمریکا در سواحل غزه ساخته شده، در طول این هفته خبر دادند.

 

قبلا یک مقام دفاعی آمریکا و یک منبع آگاه به رویترز گفت که برآورد هزینه ارتش آمریکا برای ساخت اسکله موقت در غزه جهت آنچه ارسال کمک‌های بشردوستانه ادعا می‌شود به ۳۲۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

 

به گفته یک مقام دفاعی آمریکا اسکله موقت غزه برای مالیات دهندگان آمریکایی حداقل ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد. این رقم مقیاس عظیم یک ساخت‌وساز را نشان می‌دهد که به گفته پنتاگون حدود ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی، عمدتاً از ارتش و نیروی دریایی برای ساخت آن به خدمت گرفته شدند.

 

با این حال، به گفته یکی از افراد آشنا با این موضوع، این هزینه نسبت به برآورد‌های اولیه در اوایل سال جاری تقریباً دو برابر شده است.

 

جو بایدن، در ماه مارس و در حالی که مقامات امدادی از اسرائیل خواستند دسترسی به تجهیزات کمکی ارسالی به غزه را از طریق مسیر‌های زمینی تسهیل کند، ساخت این اسکله را اعلام کرد. بایدن به جای فشار آوردن به اسرائیل برای باز کردن مرز‌های زمینی با غزه، مسیر دریایی را برای ارسال کمک انتخاب کرد.

 

برخی از قانونگذاران آمریکایی این سوال را مطرح کرده‌اند که آیا این اسکله تلاش ارزشمندی است؟ به ویژه با توجه به خطری که پرسنل نظامی ایالات متحده در صورت هدف قرار گرفتن در طول جنگ با آن مواجه خواهند شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار