عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

فرمانده سنتکام: به دنبال درگیری در غرب آسیا نیستیم

فرمانده نیروهای تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا تأکید کرده که دنبال درگیری در این منطقه نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 10
کد خبر: ۶۹۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر کنث مک‌کنزی، فرمانده نیروهای تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا امروز پنجشنبه گفت که کشورش دنبال درگیری در منطقه نیست.

مک‌کنزی با اشاره به ارسال دو فروند بمب‌افکن‌های بی‌۵۲ آمریکایی به منطقه غرب آسیا گفت: «دنبال درگیری نیستیم ولی باید آماده پاسخ به هر رویداد یا مقابله با هر ستیزه‌جویی باشیم.»

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته هدف دولت «دونالد ترامپ» از ارسال این دو فروند جت‌های بمب‌افکن «بوئینگ بی-۵۲ استراتوفورترس»، تأکید بر تعهد آمریکا به منطقه خاورمیانه (غرب آسیا)، علی‌رغم خروج نیروهای این کشور از عراق و افغانستان است.

این رسانه به نقل از یک مقام ارشد پنتاگون که اشاره‌ای به نام او نشده نوشته دولت ترامپ معتقد است که خطر حمله ایران به منافع آمریکا و متحدانش در منطقه بالاتر از حد نرمال است و پنتاگون می‌خواهد اطمینان حاصل کند ایران قبل از انجام هر کاری درباره آن تأمل می‌کند.

دولت آمریکا بعد از خروج از برجام به اقدامات تحریک‌آمیز علیه جمهوری اسلامی ایران از جمله ترور سپهبد «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است. 

این اقدامات بخشی از سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» است که ترامپ وعده داده بود اجرای آن تهران را به حضور بر سر میز مذاکره برای گفت‌وگو بر سر توافقی به جای «برجام» وادار خواهد کرد.

وعده‌های ترامپ در این خصوص ناکام ماند و او به همین دلیل، آماج حملاتی تند از سوی محافل سیاسی آمریکا قرار گرفت. منتقدان ترامپ از او به دلیل نداشتن راهبرد، افزایش بی‌مورد تنش‌ها با ایران و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش انتقاد کرده‌اند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار