یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

دولت موقت افغانستان: با بیم و امید سرنوشت بالگردحامل رئیس جمهور ایران را دنبال می‌کنیم

وزارت خارجه دولت موقت افغانستان امروز در واکنش به حادثه سقوط بالگرد حامل سید ابراهیم رئیسی اعلام کرد: با بیم و امید این حادثه را دنبال می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه دولت موقت افغانستان امروز یکشنبه در واکنش به حادثه سقوط بالگرد حامل سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران اعلام کرد: وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان گزارش‌هایی پیرامون سرنوشت بالگرد ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران، آقای حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه و تعدادی از همراهانشان را با بیم و امید دنبال می‌ نماید.

بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه دولت موقت افغانستان در این ارتباط اضافه می‌کند: اظهار امیدواری می‌کنیم که گروه های نجات بتوانند با موفقیت آقای رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و همراهان‌ شأن را نجات دهند.

این بیانیه می‌افزاید: امارت اسلامی افغانستان در این وضعیت دشوار در کنار دولت و ملت برادر و همسایه ایران قرار دارد و امیدواریم اتفاقی ناخوشایندی روی نداده باشد.

تیپ نیروهای ویژه صابرین نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم برای کمک به جستجوی بالگرد رییس‌جمهور عازم منطقه آذربایجان شرقی شد.

پس از آنکه بعد از ظهر امروز بالگرد حامل رییس‌جمهور در جریان بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعه‌سی» دچار سانحه شد، تا کنون هنوز هیچ خبری از وضعیت سلامت سرنشینان این بالگرد در دسترس نیست.

اعزام تیپ نیروهای ویژه صابرین پس از دستور سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» به کلیه نیروهای مسلح برای کمک به جستجوی بالگرد حامل آیت الله رییسی صورت گرفته است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار