سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

مخبر: مردم خرمشهر و دزفول تمام دارایی خود را فدای میهنشان کردند

مخبر: مردم خرمشهر و دزفول تمام دارایی خود را فدای میهنشان کردند سرپرست ریاست جمهوری در پیامی درپی فرارسیدن روز‌های سوم و چهارم خرداد به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر و حماسه مردم دزفول پایمردی و مقاومت شهدا و یادگاران دفاع مقدس را ستود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 24
کد خبر: ۲۴۲۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری با صدور پیامی، سالروز حماسه‌های سوم و چهارم خرداد را گرامی داشت.

 

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سوم و چهارم خرداد روز‌های بزرگ و ارزشمندی در تاریخ دفاع مقدس و هشت سال مقاومت مردم شهید پرور خرمشهر و دزفول است.

 

مردمی که عاشقانه جوانان خود را به یاری معمار کبیر انقلاب حضرت روح الله به جبهه‌های نبرد فرستاده و خود نیز مشتاقانه جان و مالشان را در حفظ و حراست از ارزش‌های عاشورایی انقلاب اسلامی نثار کردند.

 

مردم شهید پرور و قهرمان خوزستان بویژه خرمشهر و دزفول در طول سال‌های دفاع از کیان ایران اسلامی، تمام دارایی و داشته خود را زیر باران میلیون‌ها گلوله توپ و خمپاره و صد‌ها موشک 12 متری اسکاد و بمباران وحشیانه هواپیما‌های دشمن بعثی، فدای دین، میهن و مردم مسلمان و متدین کشورشان کردند.

 

درود خدا برشما مردم مقاوم خرمشهر و دزفول که با خلوص نیت رضای خداوند و خشنودی امام عصر (عج) را طلب کردید.

 

اینجانب ضمن بزرگداشت سوم و چهارم خرداد، ایام حماسه و ایثار مردمانی از جنس نور و اخلاص ، از زحمات و تلاش‌های همه آنانی که در بزرگداشت این ایام مهم تقویم‌ ایرانیان مجاهدت کردند؛ به ویژه مادران و پدران شهدا که در هفته های اخیر به سوگ برخی هاشان نشستیم، قدردانی کرده و این روزهای عزیز و ماندگار را گرامی می‌دارم.

 

بدون تردید زحمات شبانه‌روزی شما عزیزان در برپایی مراسم های شورانگیز گرامیداشت مقاومت مردم شهید پرور و مقاوم خرمشهر و دزفول در خلال روزهای سوگواری فقدان رئیس جمهور شهید و همراهان عزیزش، مرضی خداوند متعال و ان شاالله موجب اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت و استقامت در مقابل دشمنان خدا خواهد بود.

 

از خداوند منان سلامتی و پیروزی‌های روز افزون برای ملت ایران به ویژه خوزستان قهرمان تمنا دارم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار