بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

بورل: اسرائیل و برخی کشورها دادگاه لاهه را تهدید می‌کنند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا جوزپ بورل به فشار رژیم صهیونیستی و «برخی کشورهای اروپایی خاص» به دادگاه لاهه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 25
کد خبر: ۲۴۲۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ در شرایطی که دیوان کیفری بین‌المللی در حال بررسی صدور قرار بازداشت بنیامین نتانیاهو و وزیر جنگ او به خاطر جنایت علیه بشریت است، بورل از فشار تل‌آویو بر این دادگاه جهانی انتقاد کرد.دادستان ارشد دیوان کیفری بین‌المللی کریم خان هفته گذشته اعلام کرد که درباره جنگ اسرائیل علیه غزه به دنبال آن است که برای نخست‌وزیر و وزیر جنگ این رژیم قرار بازداشت صادر کند.


بورل در مصاحبه با شبکه اسپانیایی زبان «تی‌وی‌ای» (TVE) اذعان کرد که اسرائیل و حامیانش علیه دیوان کیفری بین‌المللی و قضات آن در رابطه با جنگ غزه فشار می‌آورند.

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار احترام گذاشتن به دیوان کیفری بین‌المللی شد و گفت که «من از دولت اسرائیل و از برخی دولت‌های اروپایی می‌خواهم قضات را نترسانند و آنها را تهدید نکنند».


وی پیش از این در واکنش به احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو و وزیر جنگ  رژیم اسرائیل گفته بود که اگر دیوان کیفری بین‌المللی حکم بازداشت آنها را به جرم جنایت جنگی صادر کند، «همه اعضای اتحادیه اروپا از نظر قانونی مجبور به انجام این کار هستند».

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر خارجه اسبق اسپانیا افزود، آنچه که دادستان دیوان کیفری بین‌المللی در ارائه پرونده انجام داده است، «نباید یهودی ستیزانه تلقی شود»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار