آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

هشدار نارنجی سازمان هواشناسی برای تهران

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی برای تهران از احتمال وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر وخسارت به محصولات کشاورزی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 25
کد خبر: ۲۴۲۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس هشدار سطح نارنجی نارنجی امروز فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایدارهای محلی تشدید می‌شود.

 

فعالیت سامانه بارشی مخاطره رگبار باران، رعدوبرق، تگرگ و مه صاعقه به‌ویژه در نیمه شمالی پایتخت، وزش باد شدید تا خیلی شدید و گرد و خاک برای نیمه‌جنوبی تهران را به همراه خواهد داشت.

 

اثر مخاطره نیز اختلال در ناوگان حمل‌ونقل کاهش دید لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی صاعقه رخداد تگرگ خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات باغی و زراعی و احتمال ریزش سنگ در گردنه‌ها از جمله مخاطرات این سامانه بارشی است.

 

سازمان هواشناسی توصیه کرده مردم از سفرهای غیرضروری، پروازهای ورزشی و تفریحی بالگرد و هواپیماهای سبک، اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها،‌ فعالیت‌های کوهنوردی، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع خودداری کنند.

 

همچنین توصیه شده از استحکام سازه‌های موقت لایروبی کانال‌ها و آب‌روها اطمینان حاصل شود./ تسنیم

ارسال نظر