قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد طوفان گرد و خاک در سیستان و بلوچستان؛ وزش باد ۱۱۵ کیلومتری زابل را درنوردید پزشکی قانونی: ۱۰ درصد کل تلفات تصادفات سالانه در شهریور رخ می‌دهد آغاز آزمون پایانی ترم دانشگاه‌ها طبق برنامه ریزی از امروز تردد در مسیر جنوب به شمال جاده چالوس و آزادراه شمال ممنوع شد کشف ۶۵۹ عدد گونه جانوری شامل رتیل، عقرب، هزارپا و دیگر خزندگان از چمدان یک مسافر کوالالامپور در فرودگاه امام سازمان مدیریت بحران شهر تهران: گسل شمال تهران می‌تواند زلزله‌هایی با بزرگای ۷.۲ ریشتر ایجاد کند خوزستان در محاصره گرما؛ دمای امیدیه و رامشیر به ۴۸.۸ درجه رسید دستگیری ۴ جوان شرور در خیابان قزوین تهران / فیلم هولناک قمه کشی این اشرار را ببینید پلیس راهور: در شهریور ماه هر راننده‌ای که مرتکب تخلف حادثه‌ساز شود، گواهینامه‌اش به صورت سیستمی تا سه ماه متوقف خواهد شد سیستان و بلوچستان شنبه تعطیل شد طرح ترافیک شنبه در تهران اجرا نمی‌شود وزیر ارتباطات: نقد مردم به کیفیت اینترنت به حق است معاون شهردار رباط کریم دستگیر شد

همراه با چای چه چیزهایی بخوریم بهتر است؟

چای،محبوب‌ترین نوشیدنی ما ایرانی‌هاست؛ چه در مهمانی‌ها، چه در خانه و چه سر کار و در سفراز آن به‌عنوان یک نوشیدنی انرژی‌زای آرامش‌بخش استفاده می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، جالب است بدانید با همه طرفدارانی که این نوشیدنی در بین ایرانیان دارد، ترکیه با سرانه مصرف ۳.۵کیلوگرم چای پیشتاز است. با همه این توضیحات اماهمیشه این نوشیدنی محبوب متهم به داشتن مضراتی نیز است. با توجه به محبوبیت چای در ایران، پای صحبت‌های دکتر کورش جعفریان، متخصص تغذیه، نشسته‌ایم تا دراین‌باره نکته‌هایش را با ما به اشتراک بگذارد؛ ضمن اینکه در کنار آن به آمار و ارقامی دراین‌باره نیز اشاراتی داشته‌ایم.

 

فلاونوئیدهای داخل چای به سلامت بدن خیلی کمک می‌کنند. این مواد می‌توانند باکتری‌ها و میکروب‌های روده را تغییر دهند و اصلاح کنند. داشتن فلاونوئید، یعنی چای آنتی‌اکسیدان دارد و رادیکال‌های آزاد را مهار می‌کند.فلاونوئیدهای داخل چای می‌توانند خطر بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن نظیر سرطان را کاهش دهند و در کاهش ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق هم مؤثر باشند.

 

امروزه خیلی از مردم با عوارضی نظیر پرفشاری خون، کلسترول بالا و ‌تری‌گلیسیرید دست‌وپنجه نرم می‌کنند. چای می‌تواند در کنترل و کاهش این عوارض و کاهش قند خون و ‌تری‌گلیسیرید به ما کمک ‌کند.خیلی از مطالعات نشان داده‌اند که چای برای سلامت مو هم خوب است. تانین داخل چای که از انواع پلی‌فنول‌ها تشکیل شده، ظاهرا می‌تواند به سلامت مو کمک و احتمالا از سفیدشدن مو جلوگیری کند.

 

آنتی‌ژن‌هایی در چای هست که می‌توانند باعث تغییر در سیستم ایمنی بدن شوند. حتی خود تانین‌ها نیز چنین نقشی دارند. ماده اخیر می‌تواند خیلی از ویروس‌ها را در بدن ما از بین ببرد؛ خاصه در سرماخوردگی، آنفلوآنزا و بیماری‌های تنفسی.چای در افزایش سلامت استخوان‌ها، پیشگیری یا کاهش عوارض پارکینسون و کاهش استرس هم مؤثر است. البته تمام این خواص درصورت مصرف متعادل چای است؛ مصرف نامتعادل آن می‌تواند تأثیر عکس داشته باشد.

 

مصرف چای باعث می‌شود باکتری‌های داخل دهان زودتر از بین بروند. برخی دندان‌ها مستعد تشکیل باکتری و پلاکند و مصرف چای می‌تواند از تشکیل باکتری‌ها و پلاک‌ها در دهان پیشگیری کند./ همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار