عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

راهکاری برای افزایش طول عمر کهنسالان

تحقیقات نشان می دهد که ورزش منظم می تواند مرگ و میر ناشی از همه علل را کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 03
کد خبر: ۲۷۰۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر. سبک زندگی فعال بدنی در اواخر عمر با افزایش سن مرتبط است و فعالیت بدنی می‌تواند به طور قابل توجهی کیفیت زندگی فرد را در سال‌های بعد افزایش دهد.

 

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط در هفته می‌تواند استقلال فرد مسن و همچنین سلامت شناختی و ذهنی را افزایش دهد.

 

یک فرد مسن می‌تواند با مشورت پزشک یا متخصص مراقبت‌های بهداشتی خود به تدریج و با خیال راحت این مقدار ورزش را انجام دهد.

 

به گفته محققان، کمبود فعالیت بدنی یک عامل خطر برای بیش از ۳۰ بیماری مزمن است که افراد مسن را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

 

مقدار ورزش توصیه شده برای افراد جوان- ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط تا شدید در هر هفته- برای افراد مسن نیز صدق می‌کند.

 

این بررسی بیان می‌کند که ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط در هفته می‌تواند مرگ و میر ناشی از همه علل را در مقایسه با یک هفته بدون فعالیت بدنی تا ۳۱ درصد کاهش دهد.

 

ورزش می‌تواند قدرت و در نتیجه استقلال جسمی فرد را بهبود بخشد و در عین حال احتمال زمین خوردن را که یک خطر بزرگ در سنین بالا است، کاهش دهد.

 

فعالیت بدنی با بهبود کلی کیفیت زندگی و همچنین سلامت شناختی و روانی قوی‌تر همراه است.

 

این مطالعه خاطرنشان می‌کند: «سالمندانی که از نظر بدنی فعال‌تر می‌شوند، می‌توانند به طور بالقوه سال‌ها به زندگی خود اضافه کنند و همچنین کیفیت زندگی بالاتری در آن سال‌ها داشته باشند.»/ مهر

ارسال نظر